Мапа порталу

Миколаївці вибороли право участі у Чемпіонаті України з боксу

19 березня в Одесі відбувся фінал Регіонального чемпіонату України з боксу.

Протягом трьох днів 87 юних боксерів змагалися у 17 вагових категоріях за право участі в основному Чемпіонаті України, який пройде в місті Надвірна, Івано-Франківської області.

Нагадаємо, що це право завоювали спортсмени, які вийшли у фінал цих змагань. За кількістю фіналістів, а отже тих, хто у квітні поїде в Надвірну, Херсонська область посіла I місце (15 фіналістів), Одеська область - II місце, а Миколаївська область ІІІ місце ( 8 фіналістів).

У підсумку у команди Миколаївської області 5 медалей вищої проби.

I загальнокомандне місце так і залишилося за херсонцями, на II місці одесити.

В особистому заліку I місце турніру від Миколаївської області посіли:

- вагова категорія до 35,5 кг - Юрій Зуєв (СДЮСШОР № 6, тренер Леонід Мальков) виграв одноголосним рішенням суддів з рахунком 3:0 у Максима Сербуленка з Одеської області;

- вагова категорія до 41,5 кг - Джейхун Агазаде (СДЮСШОР № 6, тренер Леонід Мальков), який переміг розділеним рішенням суддів одесита Олександра Микитюка з рахунком 2:1;

- вагова категорія до 44, 5 кг - Максим Філевський (СДЮСШОР № 6, тренер Віталій Бакалець), який виграв у херсонця Владислава Іванова з рахунком 3:0;

- у ваговій категорії понад 76 кг - Дмитро Бенюх ( СДЮСШОР № 6, тренер Віталій Бакалець) змусив відмовитися від продовження бою через травму свого суперника з Херсона Дмитра Корчевського ( RSC-i).

У категорії до 62 кг Ілля Марковський (СДЮСШОР №6, тренер Віталій Бакалець) закінчив поєдинок не в свою користь з одеситом Микитою Степаненко через відмову секунданта (ABD-1).

Волею долі потрапив відразу у фінал турніру у вазі до 65 кг Володимир Огибалов (СДЮСШОР № 6, тренер Олексій Капацина), який також змусив своїх секундантів відмовитися від продовження бою з більш досвідченим представником Херсонської області Владиславом Сіденком (ABD-1).

Управління у справах фізичної культури і спорту

IMAGE FOLDER (/files/News/box19marta)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: