Мапа порталу

У Миколаєві урочисто відзначили День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

У п'ятницю, 17 березня, у міському Будинку вчителя відбулося свято, приурочене до Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. У заході взяли участь віце-мер Мкртич Мкртчян, в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства Володимир Корчагов, керівники районних адміністрацій Миколаєва, а також Валентин Гайдаржи, який багато років свого життя присвятив розвитку ЖКГ.

Мкртич Мкртчян привітав винуватців торжества зі святом, відзначивши високу роль працівників ЖКГ і побутового обслуговування у забезпеченні життєдіяльності міста

- Коли у квартирах тепло, комфортно, нормально подається вода, є електрика, ніхто не замислюється, що для забезпечення цих благ цивілізації працюють тисячі людей. Але про вас відразу згадують, коли відбувається аварія або неправильно працюють міські системи. Я знаю, яка нелегка у вас праця і наскільки вона важлива для всього міста. Бажаю вам благополуччя і усього найкращого, - сказав віце-мер Мкртич Мкртчян і вручив Почесні грамоти та Подячні листи міського голови.

Працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення з професійним святом також привітали Володимир Корчагов, Валентин Гайдаржи і керівники районних адміністрацій міста.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/170317_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: