Мапа порталу

У центрі міста провели рейд з метою недопущення стихійної торгівлі

26 січня поточного року в рамках проведення заходів по недопущенню стихійної торгівлі та відпрацювання протоколу № 1 позапланованого засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Миколаївській міській раді від 18.01.2017 працівниками відділу координації торгівлі, побуту, послуг та пасажирських перевезень адміністрації Заводського району спільно зі співробітниками Заводського ВП ГУ НП України в Миколаївській області проведено відповідний рейд по вул. 8-го Березня, вул. Рюміна та пр. Центральному.

Складено 2 адміністративних протоколи за статтею 152, 2 протоколи за ст. 159 та 1 протокол за ст.160 Кодексу України про адміністративні правопорушення (“Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів”). Матеріали направлені на розгляд адміністративних комісій за місцем проживання правопорушників. Громадян, які здійснювали торгівлю за вищевказаними адресами, попереджено про недопущення торгівлі у невідведенному для цього місці, після чого вони припинили свої протиправні дії.

Заходи по недопущенню стихійної торгівлі адміністрацією району будуть проводитися й надалі.

Адміністрація Заводського району звертається до мешканців щодо дотримання вимог діючого законодавства, а саме: не здійснювати торгівлю в невідведенних для цього місцях.

Адміністрація Заводського району

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: