Мапа порталу

Тривають підсумкові наради в лікувально-профілактичних закладах міста

На початку нового тижня 2017 року продовжено проведення запланованих управлінням охорони здоров’я  Миколаївської міської ради підсумкових нарад в лікувально-профілактичних  закладах міста.

Так,  у  понеділок  16  січня  2017  року  відбулася підсумкова медична нарада в Миколаївській міській лікарні №3. На  нараді в присутності заступника начальника управління охорони здоров’я В.В. Фаюка та представників засобів  масової інформації були розглянуті питання хірургічної допомоги хворим міста та області, спеціалізованої поліклінічної допомоги жителям Інгульського району Миколаєва, виконання планових показників роботи ліжкового фонду та хірургічної активності, кадрової підготовки лікарів, лікарів-інтернів та медичних сестер. 

Під час наради звернуто увагу на взаємозв’язок швидкої медичної допомоги, поліклінічної служби та стаціонарів  міста, особливо, більш якісного відбору хворих при направленні в стаціонар для ургентної госпіталізації. За  матеріалами підсумкової медичної наради прийняті та внесені до плану роботи лікарні на 2017 рік відповідні рішення.

В  Миколаївському пологовому будинку №2 під час підсумкової наради обговорені питання підготовки до материнства (прегравідарна підготовка жінок), диспансеризації та своєчасне оздоровлення жінок з захворюваннями сечостатевої системи, хворобами системи кровообігу, звернуто увагу на підвищення рівня анемій під час вагітності та необхідність  їх  своєчасного лікування з метою профілактики наслідків кровотеч під час пологів.

Покращення роботи з планування сім’ї, вдосконалення техніки сучасних оперативних втручань в гінекології та застосування сучасних методів оздоровлення консервативним шляхом та малих операцій, продовження роботи стаціонару згідно статусу "Лікарня, доброзичлива до дитини" – це тільки частина рішень, які  були прийняті  медиками до роботи в 2017 році.

Управління охорони здоров’я

 

IMAGE FOLDER (/files/News/medinarad)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: