Мапа порталу

Головна міська ялинка буде на Соборній площі

Головна міська ялинка змінить свою "прописку". Олександр Сенкевич запропонував встановити зелену красуню на площі Соборній. Поряд з ялинкою планують розмістити резиденцію Святого Миколая, до Різдва - вертеп, а також святковий ярмарок.

- Головна площа міста має належати городянам! Тут має бути місце сили, місце, де миколаївці можуть зібратися, зустріти Новий рік. Тут і влада ближче до народу, - сказав Олександр Сєнкевич під час засідання оргкомітету з проведення новорічних і різдвяних свят у місті.

Комунальне підприємство "ГДМБ" вже приступило до підведення електроживлення на площу. Газони на час свят планують засипати трісками. Вивчається можливість зробити тимчасовий каток у районі площі Соборної.

Святкові заходи розпочнуться 18 грудня з Благодійного забігу в шапках Святого Миколая. На 19 грудня намітили відкриття головної міської ялинки. Заплановано також міський фестиваль "До Миколая у Миколаїв" та благодійний концерт, приурочений до дня Святого Миколая.

Члени оргкомітету пропонували купити нову міську ялинку, 19 грудня зробити вихідним для миколаївців, але ці ідеї не знайшли підтримки. Міський голова висловив сподівання, що наступний Новий рік - 2018 городяни зустрінуть на реконструйованій площі Соборній.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: