Мапа порталу

Олександр Сєнкевич подякував підприємствам, які підтримують пости для бійців АТО

У Миколаєві на 2 вокзалах - залізничному та автовокзалі - ось уже більше року працюють волонтерські посади для бійців АТО, тут наші захисники можуть відпочити, підкріпитися перед далекою дорогою. Вони знають, що в Миколаєві їм завжди раді, візьмуть радо, і не тільки пригостять чаєм, а й погодують. Обидва пости функціонують завдяки роботі волонтерів та, звичайно, постійної допомоги миколаївських підприємств.

Хліб ТОВ «Миколаївський хлібозавод № 1» регулярно привозить колишній директор підприємства Ішхнелі Анзор Шотович, чисту воду доставляє Світлана Анатоліївна Молчанова, директор фірми «СКВІД» (ТМ «Чиста вода»), директор ТОВ «Агро-південь-сервіс» (ТМ «Аміна ») Аліхан Магамедович Малачієв поповнює запаси макаронних виробів, печива і ще борошна, додаючи роботи «Кулінарній сотні Миколаєва».

Щоб подякувати миколаївцям за їх добру волю, Олександр Сєнкевич 29 серпня відвідав кілька підприємств, які допомагають постам, подякував колективам підприємств за допомогу і вручив благодійникам Подячні листи міського голови.

Всі підприємства-благодійники в наших непростих економічних умовах не просто працюють, а й розвиваються. Щоб зберегти конкурентоспроможність, «Миколаївський хлібозавод № 1» постійно розширює свій асортимент, пропонує споживачам нові види хлібобулочних виробів. «Аміна», яка зарекомендувала себе як виробник борошна виняткової якості, почала випуск макаронних виробів з твердих сортів української пшениці, а своє печиво продає і в Україні, і на експорт. Шукайте в супермаркетах! На фабриці «Чистої води» можна придбати не тільки воду з артезіанського джерела, а й джерело корисних знань. Тут проводять екскурсії для дітей та дорослих, демонструють досліди з водою. Ще «СКВІД» вирощує виноград і розводить баранів.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/512)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: