Мапа порталу

Рішення про повернення вулиці А.Олійника назви вул. Паркова прийматимуть депутати міської ради

22 липня виконком міської ради прийняв рішення винести на розгляд міської ради проект рішення «Про повернення вулиці первісної назви».

Як розповіла Ірина Бондаренко, начальник відділу охорони культурної спадщини міської ради, мова йде про вулицю Анатолія Олійника. Місцеві мешканці неодноразово зверталися до міської влади з проханням про повернення вулиці колишньої назви - Паркова. Були проведені відповідні громадські слухання, зареєстровано петицію на веб-сайті міської ради (вона не набрала достатньої кількості голосів), на адресу міського голови надійшов колективний лист за підписами 640 жителів вулиці. Комісія з найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів та інших споруд, розташованих на території м. Миколаєва, розглядала дане питання і вирішила винести його на розгляд міської ради.

Міський голова Олександр Сєнкевич запропонував провести поіменне голосування. У результаті шістьма голосами «за» (з 11 присутніх членів виконкому) рішення про повернення вулиці первісної назви винесено на сесію.  

 

IMAGE FOLDER (/files/News/oleinika)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: