Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 42/62 від 2009-12-18

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради  по Центральному району м.Миколаєва (П.10 Р.5 СКАСУВАТИ №47/48 ВІД 25.06.10) (П.4.1 Р.1 ВН. ЗМІН №48/37 ВІД 06.09.10)


П.10 Р.5 СКАСУВАТИ
П.4.1 Р.1 ВН. ЗМІН
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”, рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 227 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для  обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 2 Набережній, 25-Е.
         Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
- на частину земельної ділянки площею 19 кв.м діють «інші обмеження» типу 01.06.23  (газопровід);
- на земельну ділянку площею 227 кв.м діють обмеження типу 01.05.02 - «прибережні захисні смуги вздовж річок, навколо водойм та на островах».
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.03.09  №33/36.
1.2.Надати Головенко Вірі Федорівні у власність земельну ділянку площею 227 кв.м для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. 2 Набережній, 25-Е.
 
2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 538 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для  обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Веселинівському, 23.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.03.09  №33/36.
2.2.Надати Косогіній Галині Іванівні у власність земельну ділянку площею 538 кв.м для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд пров. Веселинівському, 23.
 
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта та оформлення договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1128 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, 128 кв.м для передачі в оренду) за рахунок земельної ділянки гр.Голдіна І.Л., для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Привільній, 10.
         Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
- на частину земельної ділянки площею 38 кв.м діють «інші обмеження» типу 01.06.23  (газопровід низького тиску);
- на земельну ділянку площею 1128 кв.м діють обмеження типу 01.05.02 - «прибережні захисні смуги вздовж річок, навколо водойм та на островах».
3.1.Пункт 21.3 розділу 1 рішення міської ради від 31.10.08  №29/48:
«21.3.Надати Голдіну Ігорю Леонідовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку  площею 1128 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Привільній, 10.» вважати таким, що втратив чинність.
3.2.Надати Демидову Євгену Дмитровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1128 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Привільній, 10.
3.3.Передати Демидову Євгену Дмитровичу в оренду терміном на 25 років земельну ділянку  площею 128 кв.м із домоволодіння загальною площею 1128 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Привільній, 10.
 
 
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 461 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Теслярській (Теслярній), 37.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
4.1.Надати Соколовій Ользі Іванівні у власність земельну ділянку площею 467 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Теслярській (Теслярній), 37.
 
 
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 742 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Петровського, 47.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
5.1.Надати Пікінеру Олександру Олександровичу у власність земельну ділянку площею 742 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Петровського, 47.
 
 
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 486 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Димова,84.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
6.1.Надати Кучеренку Олегу Васильовичу у власність земельну ділянку площею 486 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Димова,84.
 
 
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 306 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Петрова, 18-а.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
7.1.Надати Трякіній Ніні Іванівні у власність земельну ділянку площею 306 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Петрова, 18-а.
 
 
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 501 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маршала Малиновського, 68.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
8.1.Надати Бартишу Василю Степановичу у власність земельну ділянку площею 501 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маршала Малиновського, 68.
 
 
9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта та оформлення договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1438 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, 438 кв.м для передачі в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Верхній, 92.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
9.1.Надати Гуржій Людмилі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1438 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Верхній, 92.
9.2.Передати Гуржій Людмилі Миколаївні в оренду терміном на 25 років земельну ділянку  площею 438 кв.м із домоволодіння загальною площею 1438 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Верхній, 92.
(Пункт 9 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
10.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 694 кв.м, за рахунок земель домоволодіння №57 по вул. Урицького, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Урицького, 57/2.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
10.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.03.09  №33/36.
10.2. Надати Байді Станіславу Васильовичу у власність земельну ділянку площею 694 кв.м для  обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Урицького, 57/2.
(Пункт 10 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
11.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 531 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Урицького, 57.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
11.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.03.09  №33/36.
11.3. Надати Затуливітер Галині Андріївні у власність земельну ділянку площею 531 кв.м для  обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Урицького, 57.
(Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
2.Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 467 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Поштовій, 31.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
1.2.Надати Косогіну Євгену Григоровичу та Рудичику Володимиру Михайловичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 467 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Поштовій, 31.
 
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 682 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 7 Слобідській, 13.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
2.1.Надати Кондрашовій Ларисі Анатоліївні, Коваль Вірі Володимирівні, Коваль Нелі Петрівні та Ковалю Євгену Петровичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 682 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 7 Слобідській, 13.
 
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки загальною площею 801 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по вул. Інгульський проїзд, 12.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
- на земельну ділянку діють обмеження типу 01.05.02 - «прибережні захисні смуги вздовж річок, навколо водойм та на островах».
3.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08   №24/25.
3.2. Надати Жело Валетині Георгіївні, Жело Людмилі Миколаївні та Баранець Наталі Анатоліївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 801 кв.м для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Інгульський проїзд, 12.
 
4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 440 кв.м, за рахунок земель домоволодіння №7 по вул. Шевченка, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.Шевченка, 7/1, 7/2.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
4.2. Надати Никифорову Сергію Володимировичу та Никифоровій Ганні Сергіївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 440 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Шевченка, 7/1, 7/2.
(Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 249 кв.м, за рахунок земель домоволодіння №10 по вул. Обсерваторній, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.Обсерваторній, 10-а.
Залишити за домоволодінням по вул. Обсерваторній, 10 земельну ділянку площею 2103 кв.м.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.03.09  №33/36.
5.2. Надати Чепуріну Олександру Анатолійовичу, Чепуріну Андрію Олександровичу, Чепуріній Олені Володимирівні та Чепуріній Альоні Олександрівні у спільну сумісну власність земельну ділянку  площею 249 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Обсерваторній, 10-а.
(Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
6.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 333 кв.м, за рахунок земель домоволодіння №18 по вул. Нікольській, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.Нікольській, 18/20.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.03.09  №33/36.
6.2. Надати Брагіну Володимиру Олексійовичу, Брагіну Антону Володимировичу, Брагіній Олені Анатоліївні та Охріменко Яніні Володимирівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 333 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Нікольській, 18/20.
(Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
 
7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 516 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.Чорноморській, 24.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.09.08  №27/64.
7.2. Надати Павліченку Сергію Павловичу та Боград Людмилі Павлівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 516 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Чорноморській, 24.
(Пункт 7 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
3. Надати у власність членам садово-виноградарських товариств, садових товариств земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
 
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №169 загальною площею 576 кв.м, за рахунок земель  СТ  «Активіст», для ведення   садівництва.
  Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1.Надати Герун Ользі Вікторівні у власність земельну ділянку №169 загальною площею 576 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ  «Активіст».
 
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №24 загальною площею 533 кв.м, за рахунок земель  СТ  «Волна», для ведення   садівництва.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
- на земельну ділянку діють обмеження типу 01.05.02 - «прибережні захисні смуги вздовж річок, навколо водойм та на островах».
2.1.Надати Івченко Олені Михайлівні у власність земельну ділянку №24 загальною площею 533 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ  «Волна».
 
4. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта та оформлення договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1200 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, 200 кв.м для передачі в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Колгоспній, 32.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
1.1.Надати Ліщуку Віктору Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1200 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Колгоспній, 32.
1.2.Передати Ліщуку Віктору Олександровичу в оренду терміном на 25 років земельну ділянку  площею 200 кв.м із домоволодіння загальною площею 1200 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Колгоспній, 32.
 
2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Маршала Малиновського, 74/1.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
2.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.11.09  №40/21.
2.2.Надати Волкову Анатолію Васильовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маршала Малиновського, 74/1.
(Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
 
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Маршала Малиновського, 74.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
3.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.11.09  №40/21.
3.2.Надати Ковалевській Світлані Юріївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маршала Малиновського, 74.
(Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Маршала Малиновського, 74/2.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
4.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.11.09  №40/21.
4.2.Надати Буткіній Світлані Арнольдівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маршала Малиновського, 74/2.
(Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
 
5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. 2 Набережній, 2/2.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
5.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
5.2.Надати Маслєннікову Сергію Вавиловичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 2 Набережній, 2/2.
(Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
6.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 260 кв.м в оренду терміном на 2 роки, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, у тому числі 238 кв.м під капітальною забудовою, 22 кв.м - прибудинкова територія, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Великій Морській, 36.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
6.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 04.09.09  №36/80.
6.2.Надати Корніловій Вікторії Анатоліївні в оренду терміном на 2 роки земельну ділянку  площею 260 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Великій  Морській, 36.
(Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
 
Замовникам:
 
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста. 
5. Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради.
 
1. Підпункт  1.1.1  розділу 1 рішення міської ради від 14.12.01 №36/20:
«1.1.1. Державний акт на право приватної власності на землю, виданий Миколаївською міською радою від 10.11.94  №1221  на ім’я Мерича М.С., погасити.»
викласти в такій  редакції :
«1.1.1. Державний акт на право приватної власності на землю, виданий Миколаївською міською радою від 10.11.94  №1229  на ім’я Мердича М.С., погасити.»
(Підстава: лист управління Держкомзему у місті Миколаєві від 06.11.09 щодо уточнення в написанні номера Державного акта).
 
2. Пункти 3, 3.2 розділу 2 рішення міської ради від 01.10.09 №38/36 викласти в такій редакції :
«3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 573 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Скляра, 5.
3.2.Надати Морозову Валерію Миколайовичу та Морозову Миколі Миколайовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 573 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Скляра, 5».
(Підстава: технічна помилка в написанні адреси).
3. Пункт 2 розділу 3 рішення міської ради від 01.10.09 №38/36 викласти в такій редакції :
«2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №26-б площею 1200 кв.м, за рахунок земель СВТ  «Радіус», для ведення   садівництва.»
 (Підстава: уточнення  в написанні назви товариства).
 
4. Пункти 5, 5.2 розділу 2 рішення міської ради від 01.10.09 №38/36 викласти в такій редакції :
  «5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 628 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Теслярській, 63.
5.2.Надати Борушко Зої Володимирівні та Табачковій Марії Володимирівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 628 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Теслярській, 63.».
 (Підстава: уточнення в написанні адреси).
 
         5.Підпункти  21, 21.3  розділу 4 рішення міської ради від 12.11.09 №40/30:
«21.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок частини земельної ділянки, яка надана рішенням міської ради від 12.02.04 №18/11 ВАТ «Укртелеком», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Ульянових, 81.
21.3.Надати Третяку Валерію Олексійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ульянових, 81.»
викласти в такій  редакції :
«21.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок частини земельної ділянки, яка надана рішенням міської ради від 12.02.04 №18/11 ВАТ «Укртелеком», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Ульянових, 81/3.
21.3.Надати Третяку Валерію Олексійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ульянових, 81/3.»
(Підстава:  уточнення в написанні адреси).
 
6. Підпункт  4.2  розділу 3 рішення міської ради від 01.10.09 №38/36:
«4.2.Надати Марчуку Віктору Миколайовичу у власність земельну ділянку №576-а загальною площею 633 кв.м (ділянка №1 площею 502 кв.м, ділянка №2 площею 131 кв.м) для ведення садівництва у складі  СТ  «Корабели».
викласти в такій  редакції :
«4.2.Надати Маричуку Віктору Миколайовичу у власність земельну ділянку №576-а загальною площею 633 кв.м (ділянка №1 площею 502 кв.м, ділянка №2 площею 131 кв.м) для ведення садівництва у складі  СТ  «Корабели».
(Підстава:  уточнення в написанні прізвища).
 
7. Підпункти  9, 9.2  розділу 1 рішення міської ради від 03.11.09 №39/6:
«9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 180 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Теслярній, 54.
9.2.Надати Акперовій Ірині Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 180 кв.м для  обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Теслярній, 54».
викласти в такій  редакції :
«9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 180 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Теслярській, 54.
9.2.Надати Акперовій Ірині Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 180 кв.м для  обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Теслярській, 54».
(Підстава: уточнення в написанні адреси на підставі рішення міської ради від 03.09.09 №36/27 про затвердження реєстру топонімів м.Миколаєва).
 
 
8. Підпункти  5, 5.2  розділу 1 рішення міської ради від 04.09.09 №36/60:
«5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 961 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. С.Лазо, 10.
5.2.Надати Риндіну Віктору Івановичу у власність земельну ділянку площею 961 кв.м для  обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. С.Лазо, 10 (Тернівка)».
викласти в такій  редакції :
«5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 961 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лазо, 10.
5.2.Надати Риндіну Віктору Івановичу у власність земельну ділянку площею 961 кв.м для  обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лазо, 10 (Тернівка)».
(Підстава: уточнення в написанні адреси на підставі рішення міської ради від 03.09.09 №36/27 про затвердження реєстру топонімів м.Миколаєва).
 
 
9. Підпункти   9.1, 9.3  розділу 1 рішення міської ради від 04.09.09 №36/60:
«9.1 Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
-на частину земельної ділянки площею 42 кв.м діють спеціальні охоронні зони, типу 01.01.05 – «охоронна зона вздовж об”єкта енергетичної системи».
9.3.Надати Заяц Катерині Миколаївні, Пацан Лілії Анатоліївні та Пацану Сергію Івановичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із домоволодіння  загальною площею 728 кв.м по вул.Клубній,15».
викласти в такій  редакції :
«9.1. Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.3.Надати Заяц Катерині Миколаївні, Пацан Лілії Анатоліївні та Пацану Сергію Івановичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 675 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із домоволодіння  загальною площею 728 кв.м по вул.Клубній,15».
(Підстава:  уточнення в написанні площі земельної ділянки).
 
10. Державні акти на право власності на землю на ім’я Григоращенко Т.Ф., зареєстровані в Книзі записів державних актів на право власності за №225 від 30.04.93 та за №66 від 02.08.95, видані виконкомом Матвіївської селищної ради для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул. Чуйкова, 129, погасити.
 
(Підстава: звернення гр.Григоращенко Т.Ф. від 25.11.09 про погашення державних актів, виготовлених з помилками, та видачу Державного акта на право власності згідно з виготовленою технічною документацією на земельну ділянку по вул.Маршала Чуйкова, 129).
 
         11. Підпункти  11, 11.2  розділу 3 рішення міської ради від 01.10.09 №38/36:
«11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №1-а площею 740 кв.м, за рахунок земель СВТ  «Ракета», для ведення   садівництва.
11.2.Надати Болдусєву Віктору Миколайовичу у власність земельну ділянку №1-а  площею 740 кв.м  для ведення садівництва у складі  СВТ  «Ракета».
викласти в такій  редакції :
«11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №1-а площею 740 кв.м, за рахунок земель ГО СТ  «Ракета», для ведення   садівництва.
11.2.Надати Болдусєву Віктору Миколайовичу у власність земельну ділянку №1-а  площею 740 кв.м  для ведення садівництва у складі ГО СТ  «Ракета».
(Підстава:  уточнення в написанні  назви садівничого товариства).
(Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
         12. Підпункт  1.2  розділу 1 рішення міської ради від 19.06.09 №35/54:
«1.2.Надати Пономарчаку Олексію Федоровичу у власність земельну ділянку площею 641 кв.м для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Громадянській, 27.»
викласти в такій  редакції :
«1.2.Надати Пономарчуку Олексію Федоровичу у власність земельну ділянку площею 641 кв.м для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Громадянській, 27.»
(Підстава:  уточнення в написанні прізвища).
(Пункт 12 включено на пленарному засіданні міської ради від 18.12.09)
 
Зобов’язати громадян:
 
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
замовникам одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах» .
 
6. Управлінню земельних ресурсів :
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок;
 
7. Матеріали рішення розглянуті на засіданнях постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.11.09 №47, від 09.12.09  №50, від 14.12.09 №51, на яких рекомендовано погодити та винести питання на розгляд сесії міської ради.
 
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).
 

Міський головаВ.Д. Чайка


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: