Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 48/37 від 2010-09-06

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну    сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради  по Центральному району м.Миколаєва(П.47.2 Р.1 ВТР. ЧИН. №7/25 ВІД 07.07.11) (П.7.3 РОЗД.1 ВТР.ЧИН. №27/46 ВІД 04.04.13)


П.47.2 Р.1 ВТР. ЧИН.

П.7.3 РОЗД.1 ВТР.ЧИН.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”, рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 514 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ракетній, 10.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1.Надати Кашнікович Катерині Михайлівні у власність земельну ділянку площею 514 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ракетній, 10.
 
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право на земельну ділянку площею 217 кв.м, із домоволодіння загальною площею 1217 кв.м, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Річковій, 32.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1.Надати Чамарі Тетяні Платонівні в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 217 кв.м, із домоволодіння загальною площею 1217 кв.м, для обслуговування жилого будинку,  господарських будівель і споруд  по вул. Річковій, 32.
 
 
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 617 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Примакова, 5.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 01.10.09 №38/27.
3.2. Надати Краснову Юрію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 617 кв.м для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Примакова, 5.
 
 
4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 808 кв.м, із домоволодіння №8 по пров. Парусному, загальною площею 1544 кв.м, з віднесенням її до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Парусному, 8-а.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
4.2.Надати Недо Сергію Петровичу у власність земельну ділянку площею 808 кв.м для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Парусному, 8-а.
 
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 499 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Клубній, 41.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1.Надати Дегтяренко Клавдії Степанівні у власність земельну ділянку площею 499 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Клубній, 41.
 
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 487 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Цегляній, 38.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1.Надати Кабаковій Світлані Миколаївні у власність земельну ділянку площею 487 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Цегляній, 38.
 
 
7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1072 кв.м (600 кв.м для передачі у власність, 472 кв.м – в оренду терміном на 25 років), за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Полярній, 40.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: 01.06.23. – «інші обмеження» (без права забудови) на земельну ділянку площею 472 кв. м.
7.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 30.01.09  №32/36.
7.2.Надати Сафронову Юрію Яковичу у власність земельну ділянку площею 600 кв.м із домоволодіння загальною площею 1072 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Полярній, 40.
7.3.Передати Сафронову Юрію Яковичу в оренду терміном на 25 років земельну ділянку  площею 472 кв.м із домоволодіння загальною площею 1072 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Полярній, 40.
 
 
8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 96 кв.м, прилеглої до домоволодіння, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Щорса, 12.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД:
- 01.06.23. – «інші обмеження» (без права забудови) на земельну ділянку площею 96 кв. м.
8.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.01.10  №43/18.
8.3.Передати Прилуцькому Анатолію Миколайовичу в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 96 кв.м, прилеглої до домоволодіння, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для   обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Щорса, 12.
 
 
 
9.Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 79 кв.м, прилеглої до домоволодіння, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Гастелло, 19.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД:
- 01.06.23. – «інші обмеження» (без права забудови) на земельну ділянку площею 79 кв. м.
9.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.01.10  №43/18.
9.3.Передати Прилуцькій Наталі Данилівні в оренду терміном на 25 років земельну ділянку  площею 79 кв.м, прилеглої до домоволодіння, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для   обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Гастелло, 19.
 
10.Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 2 роки земельної ділянки площею 134 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для визнання права власності на житловий будинок  по вул.2 Набережній, 257.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
10.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.04.10  №45/34.
10.3.Передати Михайловій Надії Юхимівні в оренду терміном на на 2 роки земельну ділянку  площею 134 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для визнання права власності на житловий будинок  по вул.2 Набережній, 257.
 
 
11.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 529 кв.м із домоволодіння загальною площею 873 кв.м, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бокова, 48.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
11.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.01.10  №43/18.
11.2.Надати Шиловій Тетяні Василівні у власність земельну ділянку площею 529 кв.м, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бокова, 48.
(Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
 
12.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1556 кв.м (1000 кв.м для передачі у власність, 556 кв.м – в оренду терміном на 25 років), за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Леніна, 100.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
01.06.23. – «інші обмеження» (без права забудови) на земельну ділянку площею 553 кв. м.
12.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
12.2.Надати Шевченку Василю Степановичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1556 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Леніна, 100.
12.3.Передати Шевченку Василю Степановичу в оренду терміном на 25 років земельну ділянку  площею 556 кв.м із домоволодіння загальною площею 1556 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Леніна, 100.
(Пункт 12 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
13. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 571 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Володарського, 64/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
13.1.Надати Плішко Валентині Іванівні у власність земельну ділянку площею 571 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Володарського, 64/1.
(Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
14. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 450 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Очаківській,52.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
14.1.Надати Авдєєнку Анатолію Петровичу у власність земельну ділянку площею 450 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул.Очаківській,52.
(Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
Пункт 15 «Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 694 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Очаківській,54.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
15.1.Надати Авдєєнку Олександру Петровичу у власність земельну ділянку площею 694 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Очаківській,54. (Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)» на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Зіброва П.В.
 
Пункт 16 «Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Силікатній,42.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
16.1.Надати Андрєєвій Наталії Григорівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул.Силікатній,42.(Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)»  на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Зіброва П.В.
 
 
Пункт 17 «Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 785 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Суворова,31.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
17.1.Надати Богдановій Катерині Іванівні у власність земельну ділянку площею 785 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Суворова, 31. (Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)» на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Зіброва П.В.
 
 
Пункт 18 «Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 727 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 1 Північному,1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
18.1.Надати Буриму Вячеславу Михайловичу у власність земельну ділянку площею 727 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 1 Північному,1. (Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)» на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради    Зіброва П.В.
 
 
Пункт 19 «Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ілліча, 39.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
19.1.Надати Бусуйок Зінаїді Василівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Ілліча, 39. (Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)»  на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Зіброва П.В.
 
Пункт 20 «Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дмитра Ульянова,5.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
20.1.Надати Голубу Володимиру Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Дмитра Ульянова,5.  (Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)» на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради    Зіброва П.В.
 
21. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 358 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.8 Воєнній,26-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
21.1.Надати Джулаю Олексію Івановичу у власність земельну ділянку площею 358 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. 8 Воєнній,26-а.
(Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
22. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 829 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Інгульській,17.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
22.1.Надати Єпіфановій Жанні Миколаївні у власність земельну ділянку площею 829 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Інгульській,17.
(Пункт 22 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
23. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 500 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Торговому,7.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
23.1.Надати Жигарєвій Ользі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 500 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    пров. Торговому,7.
(Пункт 23 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
24. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 907 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маяковського,194.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
24.1.Надати Задорожній Таїсі Панасівні у власність земельну ділянку площею 907 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Маяковського, 194.
(Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
25. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 852 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Кутузова,15.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
25.1.Надати Крилевській Марії Іванівні у власність земельну ділянку площею 852 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по   вул. Кутузова,15 .
(Пункт 25 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
26. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 715 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бузькій,26.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
26.1.Надати Кужель Олені Петрівні у власність земельну ділянку площею 715 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Бузькій,26.
(Пункт 26 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
27. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Козака Матвія,9.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
27.1.Надати Кураковій Олені Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Козака Матвія,9.
(Пункт 27 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
28. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 433 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Суворова,17.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
28.1.Надати Лехману Володимиру Івановичу у власність земельну ділянку площею 433 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по   пров. Суворова,17 .
(Пункт 28 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
29. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 642 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Очаківській,60.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
29.1.Надати Лущевському Василю Демидовичу у власність земельну ділянку площею 642 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Очаківській, 60.
(Пункт 29 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
30. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 567 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гастелло,2/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
30.1.Надати Мальованному Борису Григоровичу у власність земельну ділянку площею 567 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Гастелло, 2/1.
(Пункт 30 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
31. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 540 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Надпрудній,39.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
31.1.Надати Науменку Олександру Віталійовичу у власність земельну ділянку площею 540 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Надпрудній, 39.
(Пункт 31 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
32. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 588 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Вазова,31.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
32.1.Надати Ніщун Тетяні Андріївні у власність земельну ділянку площею 588 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Вазова,31.
(Пункт 32 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
33. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 317 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Очаківській,125-б.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
33.1.Надати Онищенко Дії Володимирівні у власність земельну ділянку площею 317 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Очаківській,125-б.
(Пункт 33 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
34. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 712 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Полярній,12.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
34.1.Надати Перебийносу Олександру Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 712  кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул.Полярній,12.
(Пункт 34 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
35. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 296 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Купорній, 69.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
35.1.Надати Пересуньку Миколі Федоровичу у власність земельну ділянку площею 296 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Купорній, 69.
(Пункт 35 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
36. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Силікатній, 35.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
36.1.Надати Пиріг Надії Григорівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по    вул. Силікатній, 35.
(Пункт 36 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
37. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 386 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Партизанському, 4.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
37.1.Надати Сарженюку Василю Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 386 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Партизанському, 4.
(Пункт 37 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
38. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 617 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Новоросійській, 23.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
38.1.Надати Серебричу Петру Івановичу у власність земельну ділянку площею 617 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Новоросійській, 23.
(Пункт 38 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
39. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Софіївській, 2.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
39.1.Надати Скоробагацькому Івану Пилиповичу у власність земельну ділянку площею 1000  кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Софіївській, 2.
(Пункт 39 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
40. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 687 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Гастелло, 7.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
40.1.Надати Соломікіній Марії Степанівні у власність земельну ділянку площею 687 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Гастелло, 7.
(Пункт 40 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
41. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 698 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тухачевського, 7.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
41.1.Надати Сосковій Ользі Петрівні у власність земельну ділянку площею 698 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Тухачевського, 7.
(Пункт 41 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
42. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 715 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Поштовій, 16.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
42.1.Надати Толмач Людмилі Леонтіївні у власність земельну ділянку площею 715 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Поштовій, 16.
(Пункт 42 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
43. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 714 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 3 Північному, 5.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
43.1.Надати Федонюк Олені Василівні у власність земельну ділянку площею 714 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. 3 Північному, 5.
(Пункт 43 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
44. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 94 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 2 Набережній, 157.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
44.1.Надати Чоботар Марії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 94 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. 2 Набережній, 157.
(Пункт 44 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
45. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 700 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих  у власність  або  користування,  з  віднесенням  їх  до  земель  житлової  забудови,  для
обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Чекістів, 18.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
45.1.Надати Шаповаловій Любові Микитівні у власність земельну ділянку площею 700 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Чекістів, 18.
(Пункт 45 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
46. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 524 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 8 Воєнній,13-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
46.1.Надати Кучерині Тетяні Олексіївні у власність земельну ділянку площею 524 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул.8 Воєнній,13-а.
(Пункт 46 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
47. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта та оформлення договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1309 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, 309 кв.м для передачі в оренду), за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Слов' янській, 132.
Згідно з КООВЗД обмеження на використання земельної ділянки відсутні.
47.1.Надати Козіч Людмилі Павлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1309 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Слов' янській, 132.
47.2.Передати Козіч Людмилі Павлівні в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 309 кв.м із домоволодіння загальною площею 1309 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Слов' янській, 132.
(Пункт 47 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
48. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 280 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по Інгульському проїзду, 1/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
48.1.Надати Закарлюці Василю Васильовичу у власність земельну ділянку площею 280 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  Інгульському проїзду, 1/1.
(Пункт 48 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
2.Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 366 кв.м із домоволодіння № 30-б по пров. Фінському, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Фінському, 30-б/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.06.09  №35/47 та від 04.09.09 №36/51.
1.2.Надати Клименко Валентині Іванівні та Клименку Миколі Євгеновичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 366 кв.м із домоволодіння № 30-б по пров. Фінському, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Фінському, 30-б/1.
 
 
 
2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 552 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок домоволодіння №23 по пров.Корабельному, для обслуговування жилого   будинку,   господарських    будівель і споруд по пров.Корабельному,23/3.
Обтяження прав на земельну ділянку згідно з КООВЗД: типу 02.03.01 – «право проходу та проїзду на велосипеді»  на частину земельної ділянки площею 9 кв.м.
2.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 04.03.10 № 44/28.
2.2.Надати Шеленгер Наталі Сергіївні та Шеленгеру Олександру Сергійовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 552 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  пров.Корабельному,23/3.
(Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 772 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ізмаїльській, 27.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1.Надати Березовській Світлані Іванівні, Ладуті Валентині Вікторівні та Білик Юлії Валеріївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 772 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ізмаїльській, 27.
3.2.Підпункт 5.16 розділу 5 рішення міської ради  від 20.09.94 №2/13 скасувати.
(Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 886 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Володарського, 64.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1.Надати Ципковій Світлані Олександрівні, Сажиній Марині Миколаївні, Сажину Миколі Леонідовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 886 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Володарського, 64.
(Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання договору оренди, терміном 25 років, на земельну ділянку площею 161 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Володарського, 64 та  64/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1.Надати Плішко Валентині Іванівні, Ципковій Світлані Олександрівні, Сажиній Марині Миколаївні, Сажину Миколі Леонідовичу в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 161 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Володарського, 64 та 64/1.
(Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 868 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Сафронова,23.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1.Надати Арнаутовій Світлані Олександрівні та Сидоренко Аллі Степанівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 868 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Сафронова,23.
(Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 622 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Майстерській, 65.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1.Надати Поліщук Тетяні Юріївні та Масловій Марії Петрівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 622 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Майстерській, 65.
(Пункт 7 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 929 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Поштовій, 85.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
8.1.Надати Шамраю Миколі Логвиновичу та Кривчун Тамарі Василівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 929 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Поштовій, 85.
(Пункт 8 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
 
3. Надати у власність членам садово-виноградарських товариств, садових товариств земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
 
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №445 загальною площею 618 кв.м, за рахунок земель  СТ «Корабели», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1.Надати Бабанкову Максиму Олексійовичу у власність земельну ділянку №445 загальною площею 618 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Корабели».
 
 
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №17 загальною площею 489 кв.м, за рахунок земель  СТ «Корабели», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1.Надати Довженку Валерію Миколайовичу у власність земельну ділянку №17 загальною площею 489 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Корабели».
 
               
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №444 загальною площею 644 кв.м, за рахунок земель  СТ «Корабели», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1.Надати Сасюк Таісії Олександрівні у власність земельну ділянку №444 загальною площею 644 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Корабели».
 
 
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №235 загальною площею 534 кв.м, за рахунок земель  СТ «Корабели», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1.Надати Соколовському Геннадію Леонідовичу у власність земельну ділянку №235 загальною площею 534 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Корабели».
 
 
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №198 загальною площею 545 кв.м, за рахунок земель  СТ «Корабели», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1.Надати Задніпрянцю Максиму Сергійовичу у власність земельну ділянку №198 загальною площею 545 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Корабели».
 
 
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №586 загальною площею 521 кв.м, за рахунок земель  СТ «Корабели», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1.Надати Плюсніну В'ячеславу Анатолійовичу у власність земельну ділянку №586 загальною площею 521 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Корабели».
 
 
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №480 загальною площею 632 кв.м, за рахунок земель  СТ «Корабели», для ведення   садівництва.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
- 01.06.05 – «заборона на зміну цільового призначення земельної ділянки» ;
- 01.05.02 – «прибережні захисні смуги вздовж річок, морів, морських заток і лиманів та на островах».
7.1.Надати Летунову Ігорю Костянтиновичу у власність земельну ділянку №480 загальною площею 632 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Корабели».
 
 
 
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №24-г загальною площею 660 кв.м, за рахунок земель  СТ «Корабели», для ведення   садівництва.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
- 01.06.05 – «заборона на зміну цільового призначення земельної ділянки» ;
- 01.05.02 – «прибережні захисні смуги вздовж річок, морів, морських заток і лиманів та на островах ».
8.1.Надати Мельник Тетяні Павлівні у власність земельну ділянку №24-г загальною площею 660 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Корабели».
 
 
 
9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №69 загальною площею 602 кв.м, за рахунок земель  СТ «Корабели», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.1.Надати Морозовій Ользі Володимирівні у власність земельну ділянку №69 загальною площею 602 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Корабели».
 
 
10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №84 загальною площею 151 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
- 01.06.05 – «заборона на зміну цільового призначення земельної ділянки» ;
- 01.05.02 – «прибережні захисні смуги вздовж річок, морів, морських заток і лиманів та на островах ».
10.1.Надати Коньшиній Ларисі Василівні у власність земельну ділянку №84 загальною площею 151 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №76 загальною площею 548 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
- 01.06.05 – «заборона на зміну цільового призначення земельної ділянки» ;
- 01.05.02 – «прибережні захисні смуги вздовж річок, морів, морських заток і лиманів та на островах ».
11.1.Надати Кочеткову Юрію Вікторовичу у власність земельну ділянку №76 загальною площею 548 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №55 загальною площею 1091 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
12.1.Надати Поліщук Олені Григорівні у власність земельну ділянку №55 загальною площею 1091 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №41 загальною площею 601 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
13.1.Надати Прищаку Анатолію Євдокимовичу у власність земельну ділянку №41 загальною площею 601 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №94 загальною площею 591 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
14.1.Надати Чепко Світлані Дмитрівні у власність земельну ділянку №94 загальною площею 591 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
15. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №44 загальною площею 889 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
15.1.Надати Кічаєвій Олені Геннадіївні у власність земельну ділянку №44 загальною площею 889 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
16. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №60 загальною площею 701 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
- 01.06.05 – «заборона на зміну цільового призначення земельної ділянки» ;
- 01.05.02 – «прибережні захисні смуги вздовж річок, морів, морських заток і лиманів та на островах ».
16.1.Надати Яковенку Олексію Валентиновичу у власність земельну ділянку №60 загальною площею 701 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
17. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №62 загальною площею 833 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
17.1.Надати Волкожі Валерію Семеновичу у власність земельну ділянку №62 загальною площею 833 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
18. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №43 загальною площею 838 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
18.1.Надати Дорошенку Миколі Омеляновичу у власність земельну ділянку №43 загальною площею 838 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
19.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №94-а загальною площею 747 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
19.1.Надати Пашкевичу Миколі Олександровичу у власність земельну ділянку №94-а загальною площею 747 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
20. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №46 загальною площею 508 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
20.1.Надати Палій Оксані Дмитрівні у власність земельну ділянку №46 загальною площею 508 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
 
21.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №58 загальною площею 879 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
21.1.Надати Ілляшенку Миколі Тимофійовичу у власність земельну ділянку №58 загальною площею 879 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
 
22.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №15 загальною площею 534 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
22.1.Надати Батишевій Людмилі Миколаївні у власність земельну ділянку №15 загальною площею 534 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
23.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №49 загальною площею 509 кв.м, за рахунок земель  СВТ «Колективний труд», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
23.1.Надати Громовській Ользі Григорівні у власність земельну ділянку №49 загальною площею 509 кв.м  для ведення садівництва у складі  СВТ «Колективний труд».
 
 
 
 
24.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №13 загальною площею 400 кв.м, за рахунок земель  ОК СТ «Хризонтема», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
24.1.Надати Зарванському Анатолію Андрійовичу у власність земельну ділянку №13 загальною площею 400 кв.м  для ведення садівництва у складі  ОК СТ «Хризонтема».
 
 
 
25.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №57 загальною площею 426 кв.м, за рахунок земель  СТ «Лісне», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
25.1.Надати Продіашвілі Олександру Георгійовичу у власність земельну ділянку №57загальною площею 426 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Лісне».
 
 
 
 
26.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №92 загальною площею 768 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
- 01.05.02 – «прибережні захисні смуги вздовж річок, морів, морських заток і лиманів та на островах» ;
26.1.Надати Лобову Олександру Федоровичу у власність земельну ділянку №92 загальною площею 768 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
27.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №2 загальною площею 782 кв.м, за рахунок земель СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
27.1.Надати Сивобородьку Івану Давидовичу у власність земельну ділянку №2 загальною площею 782 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
 
 
 
28.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №96 загальною площею 510 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
28.1.Надати Возняку Івану Васильовичу у власність земельну ділянку №96 загальною площею 510 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №98 загальною площею 535 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
29.1.Надати Сивобородьку Сергію Івановичу у власність земельну ділянку №98 загальною площею 535 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
30.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №79 загальною площею 504 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
30.1.Надати Джолі Миколі Миколайовичу у власність земельну ділянку №79 загальною площею 504 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
31.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №28 загальною площею 888 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
31.1.Надати Диньці Олегу Михайловичу у власність земельну ділянку №28 загальною площею 888 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
32.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №217 загальною площею 565 кв.м, за рахунок земель  СТ «Корабели», для ведення   садівництва.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
- 01.05.02 – «прибережні захисні смуги вздовж річок, морів, морських заток і лиманів та на островах».
32.1.Надати Веденіну Олексію Леонідовичу у власність земельну ділянку №217 загальною площею 565 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Корабели».
 
 
33.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №189 загальною площею 537 кв.м, за рахунок земель  СТ «Активіст», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
33.1.Надати Пономарьову Володимиру Григоровичу у власність земельну ділянку №189 загальною площею 537 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Активіст».
 
 
34.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №150 загальною площею 353 кв.м, за рахунок земель  садівничого  товариства імені Мічуріна, для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
34.1.Надати Чабан Любові Василівні у власність земельну ділянку №150 загальною площею 353 кв.м  для ведення садівництва у складі  садівничого  товариства імені Мічуріна.
 
 
 
35.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №77 загальною площею 803 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
35.1.Надати Дікопольцевій Олені Юріївні у власність земельну ділянку №77 загальною площею 803 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
 
 
36.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №42 загальною площею 645 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
36.1.Надати Кашерній Любові Степанівні у власність земельну ділянку №42 загальною площею 645 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
(Пункт 36 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
37.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №32 загальною площею 1085 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
37.1.Надати Батаріну Олександру Володимировичу у власність земельну ділянку №32 загальною площею 1085 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
(Пункт 37 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
38.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №61 загальною площею 512 кв.м, за рахунок земель  СТ «Будівельник», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
38.1.Надати Тихоновій Вірі Микитівні у власність земельну ділянку №61 загальною площею 512 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Будівельник».
(Пункт 38 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
39.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №418 загальною площею 574 кв.м, за рахунок земель  СТ «Корабели», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
39.1.Надати Алаєвій Тетяні Григорівні у власність земельну ділянку №418 загальною площею 574 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ «Корабели».
(Пункт 39 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
4. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земельної ділянки Радулової Н.П., наданої їй рішенням виконкому Матвіївської селищної ради від 27.02.95 №49, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Болгарській, 20.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1.Надати Радуловій Наталі Петрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Болгарській, 20.
 
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 175 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 8 Воєнній, 37.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1.Надати Майберовій Наталі Юріївні у власність земельну ділянку площею 175 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 8 Воєнній, 37.
 
 
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 540 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням виконкому Тернівської селищної ради від 28.02.96 №6, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Фурманова, 8 (Тернівка).
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 13.03.08  №22/48.
3.2.Надати Середі Надії Хомівні у власність земельну ділянку площею 540 кв.м для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Фурманова, 8 (Тернівка).
 
 
4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням виконкому Коларівської селищної ради від 17.06.93 №45, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дорожній, 29.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08  №31/36.
4.2.Надати Труш Оксані Вікторівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дорожній, 29.
 
 
5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, із домоволодіння №47 по вул. Силікатній, з віднесенням її до земель житлової забудови, для  будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, з присвоєнням міської адреси : пров.Олімпійський, 15.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.11.09  №40/21.
5.2.Надати Білецькому Олександру Васильовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Олімпійському, 15
 
 
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта та договору оренди), що посвідчує право на земельну ділянку загальною площею 1032 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, 32 кв. м для передачі в оренду терміном на 25 років), за рахунок земельної ділянки, наданої у довічно успадковане володіння рішенням виконкому Матвіїївської селищної ради від 24.04.92 №278, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Грушевського, 7.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД:
 -01.06.23. – «інші обмеження» (без права забудови) на земельну ділянку площею 32 кв. м.
6.1.Надати Іськову Павлу Петровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1032 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Грушевського, 7.
6.2.Передати Іськову Павлу Петровичу в оренду терміном на 25 років земельну ділянку  площею 32 кв.м із домоволодіння загальною площею 1032 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Грушевського, 7.
 
 
7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Аеродромній, 30/15.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.11.09  №40/21.
7.2.Надати Шупилу Василю Валерійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Аеродромній, 30/15.
 
 
8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Аеродромній, 30/10.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
8.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.11.09  №40/21.
8.2.Надати Зелінському Олегу Івановичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Аеродромній, 30/10.
 
 
9.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Збройній, 1/83.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.11.09  №40/21.
9.2.Надати Іванцову Сергію Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Збройній, 1/83.
 
 
10.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 800 кв. м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням Матвіївської селищної ради від 06.02.96 №25, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маршала Чуйкова, 87/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
10.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
10.2.Надати Панасюку Олександру Семеновичу у власність земельну ділянку площею 800 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маршала Чуйкова, 87/1.
 
 
11. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 976 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Святковій,23.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
11.1. Надати Балашовій Ользі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 976 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул.Святковій,23.
(Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
12. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 983 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Святковій,21.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
12.1. Надати Косенку Олегу Леонідовичу у власність земельну ділянку площею 983 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул.Святковій,21.      
(Пункт 12 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
                                                                                                                                                    
 
13. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 960 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дорожній, 109.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
13.1. Надати Зеленяку Петру Олексійовичу у власність земельну ділянку площею 960 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дорожній, 109.
(Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
14.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 972 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Центральній, 62.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
01.01.04. – «охоронна зона вздовж об'єкта зв'язку» на земельну ділянку площею 36 кв. м.
14.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
14.2.Надати Щербині Людмилі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 972 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Центральній, 62.
(Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
15.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 980 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ковильній, 14.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
01.01.04. – «охоронна зона вздовж об'єкта зв'язку» на земельну ділянку площею 24 кв. м.
15.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
15.2.Надати Гаженко Любові Григорівні у власність земельну ділянку площею 980 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ковильній, 14.
(Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
16.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 999 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Ковильному, 2.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
01.01.04. – «охоронна зона вздовж об'єкта зв'язку» на земельну ділянку площею 50 кв. м.
16.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
16.2.Надати Кузіній Ользі Михайлівні у власність земельну ділянку площею 999 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Ковильному, 2.
(Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
17.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 981 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ковильній, 4.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
01.01.04. – «охоронна зона вздовж об'єкта зв'язку» на земельну ділянку площею 25 кв. м.
17.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
17.2.Надати Волощук Олені Юріївні у власність земельну ділянку площею 981 кв.м для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Ковильній, 4.
(Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
18.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 980 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ковильній, 16.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
01.01.04. – «охоронна зона вздовж об'єкта зв'язку» на земельну ділянку площею 25 кв. м.
18.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
18.2.Надати Старцевій Ользі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 980 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ковильній, 16.
(Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
19.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 958 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ковильній, 18.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
01.01.04. – «охоронна зона вздовж об'єкта зв'язку» на земельну ділянку площею 24 кв. м.
19.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
19.2.Надати Кравченко Юлії Віталіївні у власність земельну ділянку площею 958 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ковильній, 18.
(Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
20.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 958 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ковильній, 22.
Земельна ділянка має обмеження  у використанні  згідно з КООВЗД типу:
01.01.04. – «охоронна зона вздовж об'єкта зв'язку» на земельну ділянку площею 24 кв. м.
20.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09  №38/27.
20.2.Надати Стужук Неонілі Марківні у власність земельну ділянку площею 958 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ковильній, 22.
(Пункт 20 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
21.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 908 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Солов' їній , 18.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
21.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.11.09  №40/21.
21.2.Надати Івановському Віктору Дмитровичу у власність земельну ділянку площею 908 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Солов' їній,18.
(Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
Замовникам:
 
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста. 
 
5. Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для розміщення й обслуговування металевого гаража без обладнання оглядової ями,  капітального гаража:
 
1.Продовжити громадянину Шандуренку Володимиру Михайловичу оренду терміном на 3 роки земельної ділянки площею 30 кв.м, наданої йому рішенням міської ради від 27.10.04 №24/11, для обслуговування металевого гаража   по вул. Декабристів, поблизу житлового будинку №23.
 
 
6. Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:
 
1. У підпунктах 2, 2.1 розділу 2 рішення міської ради від 04.03.10 №44/36 слово «Прирічній» замінити словом «Прирічковій».
(Підстава: уточнення в написанні адреси згідно з рішенням міської ради від 03.09.09 №36/27 «Про затвердження  реєстру топонімів міста Миколаєва»). 
 
 
2. У підпунктах 1, 1.3, 1.4 розділу 2 рішення міської ради від 30.01.09 №32/45 слово «Чуйкова» замінити словами «Маршала Чуйкова».
(Підстава: уточнення в написанні адреси згідно з рішенням міської ради від 03.09.09 №36/27 «Про затвердження  реєстру топонімів міста Миколаєва»). 
 
3. У підпунктах 48, 48.1 розділу 1 рішення міської ради від 22.04.10 №45/42 цифру «786» замінити цифрою «666».
(Підстава: уточнення в написанні площі згідно з листом управління Держкомзему у місті Миколаєві від 24.06.10 №1714/751-9/501 ). 
 
 
 
4. У підпунктах 1, 1.1 розділу 2 рішення міської ради від 25.06.10 №47/48 слово «Врожайній» замінити словом «Урожайній».
(Підстава: уточнення в написанні адреси згідно з рішенням міської ради від 03.09.09 №36/27 «Про затвердження  реєстру топонімів міста Миколаєва»). 
 
5. У підпункті 2.2 розділу 6 рішення міської ради від 25.06.10 №47/48 слово «Вікторівні» замінити словом «Анатоліївні».
 (Підстава: технічна помилка в написанні імені по батькові). 
 
6. У підпунктах 57, 57.1 розділу 1 рішення міської ради від 25.06.10 №47/48 слово «Краснодонській» замінити словом «Червонодонській».
(Підстава: уточнення в написанні адреси згідно з рішенням міської ради від 03.09.09 №36/27 «Про затвердження  реєстру топонімів міста Миколаєва»). 
 
7. У підпункті 48.1 розділу 1 рішення міської ради від 25.06.10 №47/48 слово «Борисовій» замінити словом «Борисенко».
 (Підстава: технічна помилка в написанні прізвища). 
 
8. У підпунктах 59, 59.1 розділу 1 рішення міської ради від 25.06.10 №47/48 цифру «497» замінити цифрою  «505».
 (Підстава: технічна помилка в написанні площі). 
 
 
9. У підпункті 24.1 розділу 3 рішення міської ради від 25.06.10 №47/48 слово «Вікторовичу» замінити словом «Володимировичу».
 (Підстава: технічна помилка в написанні імені по батькові). 
 
10. У підпунктах 8, 8.1 розділу 3 рішення міської ради від 07.12.09 №41/5 слова «СТ «Хризонтема» замінити словами «ОК СТ «Хризонтема».
 (Підстава: технічна помилка в написанні назви садівничого товариства). 
 
11. У підпунктах 9, 9.1 розділу 3 рішення міської ради від 07.12.09 №41/5 слова «СТ «Хризонтема» замінити словами «ОК СТ «Хризонтема».
 (Підстава: технічна помилка в написанні назви садівничого товариства). 
 
12. У підпунктах 10, 10.1 розділу 3 рішення міської ради від 07.12.09 №41/5 слова «СТ «Хризонтема» замінити словами «ОК СТ «Хризонтема».
 (Підстава: технічна помилка в написанні назви садівничого товариства). 
 
 
13. У підпунктах 9, 9.1 розділу 1 рішення міської ради від 07.12.09 №41/5 адресу «Сотий квартал, 18» замінити  адресою «Сотий квартал, 18/4».
(Підстава: уточнення в написанні адреси згідно з довідкою управління містобудування та архітектури від 15.07.10 за №15-2199). 
 
 
14. У підпунктах 11, 11.2 розділу 1 рішення міської ради від 25.06.10 №47/48 слово «Рибальській» замінити словом «Рибацькій».
(Підстава: уточнення в написанні адреси згідно з рішенням міської ради від 03.09.09 №36/27 «Про затвердження  реєстру топонімів міста Миколаєва»). 
(Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
15. У підпунктах 14, 14.2 розділу 1 рішення міської ради від 01.10.09 №38/36 слово «Теслярній» замінити словом «Теслярській».
(Підстава: уточнення в написанні адреси згідно з рішенням міської ради від 03.09.09 №36/27 «Про затвердження  реєстру топонімів міста Миколаєва»). 
(Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
16. У підпунктах 20, 20.1 розділу 3 рішення міської ради від 22.04.10 №45/42 цифру «1256» замінити цифрою «1200».
(Підстава: уточнення в написанні площі згідно з листом управління Держкомзему у місті Миколаєві від 16.08.10 №2254/751-9/501 ). 
(Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
17. У підпункті 4.1 розділу 1 рішення міської ради від 18.12.09 №42/62 цифру «467» замінити цифрою «461».
 (Підстава: технічна помилка в написанні  площі ). 
(Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
 
18. У підпунктах 48, 48.1 розділу 1 рішення міської ради від 25.06.10 №47/50 слово «Жовтня» замінити словом  «Жовтневій».
 
(Підстава: уточнення в написанні площі згідно з листом управління Держкомзему у місті Миколаєві від 18.08.10 №2270/751-9/501 ). 
 
(Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10)
 
 
 
 
Пункт 19 «Підпункт  4  розділу 4 рішення міської ради від 19.12.08 №31/49:
 
«4.Погодити громадянину Трембовецькому Миколі Ігнатовичу проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 900 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, із земель ДП «Миколаївське лісове господарство», для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських споруд по вул. Північній, 10», скасувати.
(Підстава: витяг із протоколу засідання комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.08.10 №78, передача у власність зазначеної земельної ділянки згідно з рішенням Веснянської сільської ради від 14.01.94, державний акт №242)»  включений на пленарному засіданні міської ради від 06.09.10 за пропозицією депутата міської ради Бабкова Ю. В.
 
 
 
Зобов’язати громадян:
 
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах» .
 
7. Управлінню земельних ресурсів :
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
 
8. Матеріали рішення розглянуті на засіданнях постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.08.10 №73, від 05.08.10 №74, від 09.08.10 №75, від 16.08.10 №76, від 25.08.10 №77, від 30.08.10 №78, на яких  рекомендовано погодити та винести  питання на розгляд сесії міської ради.
 
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: