Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 7/25 від 2011-07-07

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну    сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради  по Центральному району м.Миколаєва (П.6, П6.1 РОЗД. 1 ІНШ. РЕД. №10/33 ВІД 20.10.11)(П.4, 4.1, 4.2, 4.3, РОЗД. 4 ВТР. ЧИН. №21/34 ВІД 11.10.12) (П.11.2 ВТР. ЧИН. №37/45 ВІД 04.02.14)


П.6, П6.1 РОЗД. 1 ІНШ. РЕД.
П.4, 4.1, 4.2, 4.3, РОЗД. 4 ВТР. ЧИН.
П.11.2 ВТР. ЧИН.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,  рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею  1000 кв.м, у тому числі 28 кв.м під тимчасовою забудовою, 972 кв.м під прибудинковою територією, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку,  господарських будівель і споруд по вул. Лісовій, 55.
Земельна ділянка передана у власність рішенням виконкому Матвіївської селищної ради від 18.12.1997  №177.
На земельну ділянку діють обмеження у використанні згідно зКООВЗД типу 01.01.05 - «охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи» на частину земельної ділянки площею  220 кв.м.
1.1.Надати Андрієнко Юлії Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку,  господарських будівель і споруд по вул. Лісовій, 55.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.06.11, протокол №21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею  750 кв.м, у тому числі 138 кв.м під капітальною забудовою, 26 кв.м під тимчасовою забудовою, 586 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 9 Воєнній,16/1.  
            Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.              
2.1.Надати Трощенку Петру Юхимовичу у власність земельну ділянку площею 750 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 9 Воєнній,16/1.  
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.06.11, протокол №21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею  1000 кв.м, у тому числі 174 кв.м під капітальною забудовою, 826 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маяковського, 24.
       Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.              
3.1.Надати Деордієву Валерію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маяковського,24.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.06.11, протокол №21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею  555 кв.м, у тому числі 145 кв.м під капітальною забудовою, 410 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Травневому,9.
На земельну ділянку діють обмеження у використанні згідно з КООВЗД типу 01.01.05 - «охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи» на частину земельної ділянки площею  407 кв.м.
4.1.Надати Білому Василю Васильовичу земельну ділянку площею 555 кв.м для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Травневому,9.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.06.11, протокол №21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 540 кв.м, у тому числі 112 кв.м під капітальною забудовою, 428 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Інгульський проїзд, 25.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1.Надати Манзюк Катерині Василівні у власність земельну ділянку площею 540 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд за адресою:  Інгульський проїзд, 25.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди),  терміном на 25 років, що посвідчує право користування земельною ділянкою площею 337 кв.м, у тому числі 337 кв.м під прибудинковою територією, із домоволодіння загальною площею 1337 кв.м, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Очаківській, 61.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1.Надати Передрипчо Дмитру Михайловичу в оренду, терміном на 25 років, земельну ділянку площею 337 кв.м, із домоволодіння загальною площею 1337 кв.м, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Очаківській, 61.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 492 кв.м, у тому числі 169 кв.м під капітальною забудовою, 25 кв.м під тимчасовою забудовою, 298 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по        вул. Фурманова, 65.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1.Надати Снісаренку Миколі Івановичу у власність земельну ділянку площею 492 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Фурманова, 65.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 315 кв.м, у тому числі 115 кв.м під капітальною забудовою, 200 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дзержинського, 9.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
8.1.Надати Півошенко Вірі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 315 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Дзержинського, 9.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 491 кв.м, у тому числі 149 кв.м під капітальною забудовою, 2 кв.м під тимчасовою забудовою, 340 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Пересадівській, 4.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.1.Надати Юхненко Галині Пилипівні у власність земельну ділянку площею 491 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Пересадівській, 4.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 531 кв.м, у тому числі 168 кв.м під капітальною забудовою, 363 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Потьомкінській, 186.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
10.1.Надати Савві Лідії Георгіївні у власність земельну ділянку площею 531 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Потьомкінській, 186.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
11. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують  право власності та право користування земельною ділянкою загальною площею 1110 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, у тому числі 137 кв.м під капітальною забудовою, 17 кв.м під тимчасовою забудовою, 846 кв.м під прибудинковою територією та 110 кв.м під прибудинковою територією для передачі в оренду терміном на 25 років), за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Одеській, 109.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД типу 01.06.23 – «інші обмеження (водопровід)» на частину земельної ділянки площею       318 кв.м.
11.1.Надати Бесконечному Анатолію Олексійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1110 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Одеській, 109.
11.2.Передати Бесконечному Анатолію Олексійовичу в оренду, терміном на 25 років, земельну ділянку площею 110 кв.м із домоволодіння загальною площею 1110 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Одеській, 109.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
12. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують  право власності та право користування земельною ділянкою загальною площею 1365 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, та 365 кв.м для передачі в оренду терміном на 25 років), за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Верхній, 141.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
12.1.Надати Добровольському Олексію Леонідовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1365 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул Верхній, 141.
12.2.Передати Добровольському Олексію Леонідовичу в оренду, терміном на 25 років, земельну ділянку площею 365 кв.м із домоволодіння загальною площею 1365 кв.м для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Верхній, 141.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
13. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують  право власності та право користування земельною ділянкою загальною площею 1300 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, у тому числі 162 кв.м під капітальною забудовою, 838 кв.м під прибудинковою територією та 300 кв.м під прибудинковою територією для передачі в оренду терміном на 25 років), за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Силікатній, 36.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД типу 01.01.05 – «охоронна зона навколо (вздовж) об'єкта енергетичної системи» на частину земельної ділянки  площею 205 кв.м.
13.1.Надати Петренко Марії Микитівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1300 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по     вул.  Силікатній, 36.
13.2.Передати Петренко Марії Микитівні в оренду, терміном на 25 років, земельну ділянку площею 300 кв.м із домоволодіння загальною площею 1300 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Силікатній, 36.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
14. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 95 кв.м, у тому числі 76 кв.м під капітальною забудовою, 19 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 2 Набережній, 95.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД типу 01.05.02 – «прибережні захисні смуги вздовж річок, навколо водойм та на островах».
14.1.Надати Каверзі Миколі Григоровичу у власність земельну ділянку площею 95 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул.  2 Набережній, 95.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
15. Продовжити громадянам Конотопенко Єфросинії Іванівні, Шевченко Тетяні Володимирівні, Шкабарі Ганні Іванівні та Калкутіній Тетяні Станіславівні (до шлюбу Балихіній Тетяні Станіславівні) оренду, терміном на 2 роки, земельної ділянки площею 1202 кв.м, переданої в оренду рішенням міської ради від 25.04.08 №23/44, для вирішення питання визнання права власності на житловий будинок по вул. 2 Набережній, 2.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 21.06.11, протокол №21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
16. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 508 кв.м, у тому числі 185 кв.м під капітальною забудовою, 76 кв.м під тимчасовою забудовою, 247 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Привільній, 60.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
16.1.Надати Шуліченку Вячеславу Васильовичу у власність земельну ділянку площею 508 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Привільній, 60.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
17. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 733 кв.м, у тому числі 211 кв.м під капітальною забудовою, 2 кв.м під тимчасовою забудовою, 520 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Купорній, 17.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
17.1.Надати Білецькому Леоніду Івановичу у власність земельну ділянку площею 733 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Купорній, 17.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
18. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 766 кв.м, у тому числі 173 кв.м під капітальною забудовою, 21 кв.м під тимчасовою забудовою, 572 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 2 Піщаній, 12.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД типу 01.06.23 – «інші обмеження (газопровід)» на частину земельної ділянки площею  43 кв.м.
18.1.Надати Качану Володимиру Васильовичу у власність земельну ділянку площею 766 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. 2 Піщаній, 12.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
19. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують  право власності та право користування земельною ділянкою загальною площею 1127 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, у тому числі 171 кв.м під капітальною забудовою, 829 кв.м під прибудинковою територією та 127 кв.м під прибудинковою територією для передачі в оренду терміном на 25 років), за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бєлінського, 17.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД типу 01.06.23 – «інші обмеження (заборона будівництва) на частину земельної ділянки  площею 127 кв.м.
19.1.Надати Шпаку Віктору Івановичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1127 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по     вул.  Бєлінського, 17.
 
19.2.Передати Шпаку Віктору Івановичу в оренду, терміном на 25 років, земельну ділянку площею 127 кв.м із домоволодіння загальною площею 1127 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Бєлінського, 17.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
20. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 969 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Хвойній, 1-в.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
20.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 28.04.09  №34/33.
20.2. Надати Заливадній Клавдії Іванівні у власність земельну ділянку площею 969 кв.м для   обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Хвойній, 1-в.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 20 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
21. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 625 кв.м, у тому числі 133 кв.м під капітальною забудовою, 21 кв.м під тимчасовою забудовою, 471 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Олександра Матросова, 5.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД типу 01.06.23 – «інші обмеження (газопровід низького тиску)» на частину земельної ділянки площею  26 кв.м.
21.1.Надати Кравченко Галині Іванівні у власність земельну ділянку площею 625 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Олександра Матросова, 5.
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
22. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 657 кв.м, у тому числі 160 кв.м під капітальною забудовою, 497 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Гайдара, 12.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
22.1.Надати Бірюковій Раїсі Тимофіївні у власність земельну ділянку площею 657 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по пров. Гайдара, 12.
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 22 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
23. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 280 кв.м, у тому числі 127 кв.м під капітальною забудовою, 5 кв.м під тимчасовою забудовою, 148 кв.м під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд  по вул. Маршала Василевського,8-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
23.1.Надати Овсянко Галині Андріївні у власність земельну ділянку площею 280 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд  по вул. Маршала Василевського,8-а.
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 23 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
24. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 459 кв.м, у тому числі 142 кв.м під капітальною забудовою, 5 кв.м під тимчасовою забудовою, 312 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд  за адресою: Інгульський  проїзд, 9.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
24.1.Надати Зарубіну Віктору Семеновичу у власність земельну ділянку площею 459 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд за адресою: Інгульський  проїзд, 9.
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
 
2.Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку загальною площею 162 кв.м, у тому числі 99 кв.м під капітальною забудовою, 63 кв.м під прибудинковою територією, із домоволодіння №19 по вул. Теслярській,  з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Теслярській, 19/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1.Надати Латішу Ігорю Івановичу та Латіш Наталі Олегівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 162 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Теслярській, 19/1.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку загальною площею 564 кв.м, у тому числі 86 кв.м під капітальною забудовою, 478 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Березанському, 3.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1.Надати Баштовій Марії Іванівні та Баштовому Олегу Анатолійовичу у спільну сумісну  власність земельну ділянку площею 564 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Березанському, 3.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Надати у власність членам садово-виноградарських товариств, садових товариств земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
 
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №169 загальною площею 500 кв.м, за рахунок земель садівничого товариства імені Мічуріна, для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1.Надати Дьяченку Олегу Володимировичу у власність земельну ділянку №169 загальною площею 500 кв.м  для ведення садівництва у складі  садівничого товариства імені Мічуріна.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №86 загальною площею 614 кв.м, за рахунок земель садівничого товариства «Корабели», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1.Надати Шуваєву Сергію Миколайовичу у власність земельну ділянку №86 загальною площею 614 кв.м  для ведення садівництва у складі  садівничого товариства «Корабели».
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №91 загальною площею 803 кв.м, за рахунок земель садівничого товариства «Лісне», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1.Надати Раковецькому Леоніду Андрійовичу у власність земельну ділянку №91 загальною площею 803 кв.м  для ведення садівництва у складі  садівничого товариства «Лісне».
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №167 загальною площею 708 кв.м, за рахунок земель садівничого товариства «Северное», для ведення   садівництва.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД типу 01.06.23 – «інші обмеження (газопровід)» на частину земельної ділянки площею 21 кв.м.
4.1.Надати Помазу Юрію Леонідовичу у власність земельну ділянку №167 загальною площею 708 кв.м  для ведення садівництва у складі  садівничого товариства «Северное».
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №305 загальною площею 758 кв.м, за рахунок земель садівничого товариства «Активіст», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1.Надати Федотовській Надії Юріївні у власність земельну ділянку №305 загальною площею 758 кв.м  для ведення садівництва у складі  садівничого товариства «Активіст».
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №28 загальною площею 367 кв.м, за рахунок земель ГО СТ « Ракета», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
6.1.Надати Сташенку Дмитру Федоровичу у власність земельну ділянку №28 загальною площею 367 кв.м  для ведення садівництва у складі                       ГО  СТ « Ракета».
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
 
 
 
4. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
        
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Серебрича, 25 ( вул. Молодіжна).
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 08.11.07  №17/37.
1.2. Надати Рєці Віталію Вікторовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для  будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Серебрича, 25 (вул.Молодіжна).
(Підстава: заміна в написанні назви вулиці згідно з рішенням міської ради від 21.04.11  №5/19)      
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.  2 Прикордонному, 10.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 28.04.09  №34/41.
2.2. Надати Мамикіну Миколі Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для  будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 2 Прикордонному, 10.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол №19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
3. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 444 кв.м, у тому числі 318 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, 126 кв.м за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 28.09.01 №34/11, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Флотській, 41-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Договір оренди землі, зареєстрований у книзі записів договорів оренди землі у Миколаївській міській раді за №974 від 04.04.02,  розірвати.
3.2. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 21.04.11  №5/30.
3.3. Надати Пітерцеву Андрію Олександровичу у власність земельну ділянку площею 444 кв.м, для  будівництва та обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Флотській,41-а.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
 
      4. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1150 кв.м, у тому числі 1000 кв.м для надання у власність та 150 кв.м для передачі в оренду, терміном на 25 років,  з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Урицького, 39.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 21.04.11  №5/30.
4.2. Надати Орлову Миколі Сергійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м, із домоволодіння загальною площею 1150 кв.м, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Урицького, 39.
4.3. Передати Орлову Миколі Сергійовичу в оренду, терміном на 25 років, земельну ділянку площею 150 кв.м, із домоволодіння загальною площею 1150 кв.м, для будівництва та обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Урицького, 39.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
Замовникам:
 
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради.
 
5.Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для розміщення й обслуговування металевого гаража без обладнання оглядової ями, капітального гаража:
 
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), терміном до 21.05.24,  на земельну ділянку площею  30 кв.м, у тому числі 28 кв.м під капітальною забудовою,    2 кв.м під прибудинковою територією, для обслуговування індивідуального гаража на дворовій території по вул. Нікольській , 49-а/5.  
            Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.              
 1.1. Договір оренди землі, зареєстрований у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр ДЗК» за № 040900100476  та у Миколаївській міській раді за № 6597 від 21.05.09,  розірвати.
1.2 Надати Пічугіній Наталі Володимирівні в оренду, терміном до 21.05.24, земельну ділянку площею 30 кв.м, у тому числі 28 кв.м під капітальною забудовою, 2 кв.м під прибудинковою територією, для  обслуговування індивідуального гаража на дворовій території по вул. Нікольській, 49-а/5.  
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.06.11, протокол №21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6. Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:
 
1. Пункт 47.2 розділу 1 рішення міської ради від 06.09.10  №48/37:
«47.2.Передати Козіч Людмилі Павлівні в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 309 кв.м із домоволодіння загальною площею 1309 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Слов' янській, 132» визнати таким, що втратив чинність.
(Підстава: договір дарування житлового будинку по вул. Слов' янській, 132)
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.06.11, протокол №21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
2. Пункти 5, 5.1 розділу 1 рішення міської ради від 13.10.10  №50/32:
«5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 806 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ходченка, 50.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1.Надати Кисілю Олексію Федоровичу у власність земельну ділянку площею 806 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ходченка, 50» викласти в такій редакції:
«5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 806 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Павла Ходченка, 50.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1.Надати Кисілю Олексію Федоровичу у власність земельну ділянку площею 806 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Павла Ходченка, 50.»
(Підстава: уточнення адреси згідно з рішенням міської ради від 03.09.09 №36/27 «Про затвердження  реєстру топонімів»)
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 07.07.11)
 
Зобов’язати громадян:
 
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві «Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації»;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах» .
 
7. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради:
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
 
8. Матеріали рішення розглянуті на засіданнях постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол №19, від 15.06.11, протокол №21, від 22.06.11, протокол №22, на яких рекомендовано погодити та винести питання на розгляд  міської ради.
 
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра  В. І.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: