Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 29/51 від 2008-10-31

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради по Корабельному району м. Миколаєва (П.33-33.3 РОЗД.1 ВТР. ЧИН. №31/52 ВІД 19.12.08) (П.8.1,8.2 Р.1 ІНШ. РЕД. №32/48 ВІД 30.01.09)


П.33-33.3 РОЗД.1 ВТР. ЧИН.
П.8.1,8.2 Р.1 ІНШ. РЕД.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”, рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для ведення садівництва:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 748 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Пархоменка,136.
1.1.Надати Коновалову Михайлу Івановичу у власність земельну ділянку площею 748 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Пархоменка,136.
1.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 468 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Івана Франка,23.
2.1.Надати Заварзіній Ніні Миронівні у власність земельну ділянку площею 468 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Івана Франка,23.
2.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 553 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Літній,2.
3.1.Надати Керімовій Світлані Миколаївні у власність земельну ділянку площею 553 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Літній,2.
3.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 986 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Рибній,37.
4.1.Надати Войхевичу Володимиру Іллічу у власність земельну ділянку площею 986 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Рибній,37.
4.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 950 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пр.Жовтневому,385 .
5.1.Надати Гераковій Тетяні Яківні у власність земельну ділянку площею 950 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пр.Жовтневому,385 .
5.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 806 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Просвіти,10.
6.1.Надати Казаковій Ніні Іванівні у власність земельну ділянку площею 806 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Просвіти,10 .
6.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 598 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Піонерському,26.
7.1.Надати Магді Євгенії Федорівні у власність земельну ділянку площею 598 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Піонерському,26 .
7.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1106 кв.м, із яких 1000 кв.м для надання у власність, 106 кв.м для передачі в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул.Маршала Жукова,8.
8.1.Надати Чистяковій Любові Петрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1208 кв.м по вул. Маршала Жукова,8.
8.2.Передати Чистяковій Любові Петрівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 208 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1208 кв.м по Маршала Жукова,8.
8.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання.

9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 600 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Адмірала Ушакова,10.
9.1.Надати Щукіній Олені Єгорівні у власність земельну ділянку площею 600 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Адмірала Ушакова,10.
9.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 500 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.295 Стрілецької Дивізії,24.
10.1.Надати Кравченко Катерині Кирилівні у власність земельну ділянку площею 500 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 295 Стрілецької Дивізії,24.
10.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 498 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.1 Шосейному,5.
11.1.Надати Бондаренко Ганні Максимівні у власність земельну ділянку площею 498 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.1 Шосейному,5.
11.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 483 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Львівському,51.
12.1.Надати Берідзе Світлані Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 483 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Львівському,51.
12.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 610 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.1 Шосейному,2.
13.1.Надати Колесниченко Валентині Леонідівні у власність земельну ділянку площею 610 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.1 Шосейному,2.
13.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 800 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Вербицького,3.
14.1.Надати Сипку Анатолію Яковичу у власність земельну ділянку площею 800 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Вербицького,3.
14.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 510 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Адмірала Нахімова,50.
15.1.Надати Стрельцову Івану Івановичу у власність земельну ділянку площею 510 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Адмірала Нахімова,50.
15.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 506 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Танкістів,39.
16.1.Надати Брильовій Наталі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 506 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Танкістів,39.
16.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

17.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 495 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Коцюбинського,56.
17.1.Надати Сторожук Галині Іванівні у власність земельну ділянку площею 495 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Коцюбинського,56.
17.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

18.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 457 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Івана Франка,31.
18.1.Надати Марківській Світлані Іванівні у власність земельну ділянку площею 457 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Івана Франка,31.
18.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

19.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Ольшанців,251.
19.1.Надати Побігалову Борису Серафимовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців,251.
19.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

20.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1256 кв.м, із яких 1000 кв.м для надання у власність, 256 кв.м для передачі в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул.Янтарній,311.
20.1.Надати Осишнюк Євдокії Петрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1256 кв.м по вул. Янтарній,311.
20.2.Передати Осишнюк Євдокії Петрівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 256 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1256 кв.м по вул. Янтарній,311.
20.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”, на частину земельної ділянки площею 256 кв.м діють спеціальні обмеження у використанні, типу 4.3.1 – “в санітарно-захисних зонах інженерно-технічних споруд і комунікацій”.

21.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 566 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по пров.Кубинському,21.
21.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 08.11.07 № 17/40.
21.2.Надати Гордійчук Олені Володимирівні у власність земельну ділянку площею 566 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по пров.Кубинському,21.
21.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

22.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 945 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул.Балтійській,91.
22.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 30.11.07 № 18/32.
22.2.Надати Колісниченку Юрію Валентиновичу у власність земельну ділянку площею 945 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул.Балтійській,91.
22.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

23.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 900 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Доктора Самойловича,11.
23.1.Надати Сурміловій Тамарі Юріївні у власність земельну ділянку площею 900 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Доктора Самойловича,11
23.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

24.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 486 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.295 Стрілецької дивізії,5.
24.1.Надати Окунєвій Тосі Степанівні у власність земельну ділянку площею 486 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.295 Стрілецької дивізії,5.
24.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

25.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 687 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Торговій,21.
25.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 25.04.07 № 12/40.
25.2.Надати Гладкому Федору Васильовичу у власність земельну ділянку площею 687 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Торговій,21.
25.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

26.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 872 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Торговій,36.
26.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 25.04.07 № 12/40.
26.2.Надати Трегуб Марині Федорівні у власність земельну ділянку площею 872 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Торговій,36.
26.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

27.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 714 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Генерала Попеля ,41.
27.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 13.03.07 № 22/51.
27.2.Надати Фариній Тетяні Іванівні у власність земельну ділянку площею 714 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Генерала Попеля ,41.
27.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

28.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 840 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул.Сахарова,1-и.
28.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 25.04.07 № 12/40.
28.2.Надати Бауковій Тетяні Олексіївні у власність земельну ділянку площею 840 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Сахарова,1-и.
28.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 473 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Івана Франка,10.
29.1.Надати Сергуніній Марії Митрофанівні у власність земельну ділянку площею 473 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Івана Франка,10.
29.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

30.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 773 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул.Івана Франка,7.
30.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 04.07.08 № 13/68.
30.2.Надати Войхевичу Миколі Івановичу у власність земельну ділянку площею 773 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Івана Франка,7.
30.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

31.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 691 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Бели Куни,50.
31.1.Надати Решетняку В’ячеславу Сергійовичу у власність земельну ділянку площею 691 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бели Куни,50.
31.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

32.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 752 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Менделєєва,20.
32.1.Надати Плотнікову Олександру Володимировичу у власність земельну ділянку площею 752 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Менделєєва,20.
32.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

33.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 753 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Менделєєва,20.
33.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 25.04.08 № 23/39.
33.2.Надати Плотніковій Людмилі Олексіївні у власність земельну ділянку площею 753 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Менделєєва,20.
33.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

34.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 500 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Вільному,6.
34.1.Надати Соборовій Ользі Іванівні у власність земельну ділянку площею 500 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Вільному,6.
34.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

35.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 869 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул..Ольшанців,196.
35.1.Надати Бандуровському Михайлу Олександровичу у власність земельну ділянку площею 869 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул..Ольшанців,196.
35.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

2.Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для ведення садівництва:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 467 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Івана Франка,25.
1.1.Надати Михальчук Тетяні Павлівні та Михальчуку Дмитру Анатолійовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 467 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Івана Франка,25.
1.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” .

2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 521 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Адмірала Нахімова,49.
2.1.Надати Головецькому Валерію Миколайовичу та Головецькій Тетяні Іванівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 521 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Адмірала Нахімова,49.
2.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” .

3. Надати у власність членам садово-виноградарських товариств земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:


1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №23 площею 748 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Культурний сад”, для ведення садівництва.
1.1.Надати Триньку Олександру Івановичу у власність земельну ділянку №23 площею 748 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Культурний сад”.
1.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №149 площею 545 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Культурний сад”, для ведення садівництва.
2.1.Надати Ляхову Сергію В’ячеславовичу у власність земельну ділянку №149 площею 545 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Культурний сад”.
2.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №168 площею 464 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Культурний сад”, для ведення садівництва.
3.1.Надати Коміссарову Ігорю Євгенійовичу у власність земельну ділянку №168 площею 464 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Культурний сад”.
3.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».

4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №165 площею 533 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Культурний сад”, для ведення садівництва.
4.1.Надати Довгалю Віктору Івановичу у власність земельну ділянку №165 площею 533 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Культурний сад”.
4.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання.»

5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №164 площею 457 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Культурний сад”, для ведення садівництва.
5.1.Надати Бойченку Юрію Григоровичу у власність земельну ділянку №164 площею 457 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Культурний сад”.
5.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання.»

6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №163 площею 468 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Культурний сад”, для ведення садівництва.
6.1.Надати Зубкову Олександру Олександровичу у власність земельну ділянку №163 площею 468 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Культурний сад”.
6.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання.»

7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №70 площею 276 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Культурний сад”, для ведення садівництва.
7.1.Надати Полозюк Валентині Дмитрівні у власність земельну ділянку №70 площею 276 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Культурний сад”.
7.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання.»

8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №241 площею 532 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Прибужжя ”, для ведення садівництва.
8.1.Надати Богатирьовій Валентині Василівні у власність земельну ділянку №241 площею 532 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “ Прибужжя ”.
8.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №226 площею 705 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Прибужжя ”, для ведення садівництва.
9.1.Надати Богдановій Олені Вадимівні у власність земельну ділянку №226 площею 705 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “ Прибужжя ”.
9.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №129 площею 515 кв.м, за рахунок земель садівничого товариства “Прибужжя ”, для ведення садівництва.
10.1.Надати Ващенку Володимиру Олександровичу у власність земельну ділянку №129 площею 515 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “ Прибужжя ”.
10.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №292 площею 573 кв.м, за рахунок земель садівничого товариства “Прибужжя ”, для ведення садівництва.
11.1.Надати Антоненко Ларисі Віталіївні у власність земельну ділянку №292 площею 573 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “ Прибужжя ”.
11.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”, на частину земельної ділянки площею 371 кв.м діють спеціальні обмеження у використанні, типу 4.3.1 – “в санітарно-захисних зонах інженерно-технічних споруд і комунікацій”.

12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №250 площею 553 кв.м, за рахунок земель садівничого товариства “Прибужжя ”, для ведення садівництва.
12.1.Надати Федоренку Миколі Гнатовичу у власність земельну ділянку №250 площею 553 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “ Прибужжя ”.
12.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” .

13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №256 площею 538 кв.м, за рахунок земель садівничого товариства “Прибужжя ”, для ведення садівництва.
13.1.Надати Москальцю Дмитру Павловичу у власність земельну ділянку №256 площею 538 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “ Прибужжя ”.
13.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №3 площею 578 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Культурний сад”, для ведення садівництва.
14.1.Надати Пріпотнєвій Ганні Геліївні у власність земельну ділянку №3 площею 578 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Культурний сад”.
14.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання.»

15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №97 площею 362 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Культурний сад”, для ведення садівництва.
15.1.Надати Канаєву Івану Вікторовичу у власність земельну ділянку №97 площею 362 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Культурний сад”.
15.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання.»

4. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Сахарова,2-в
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 20.12.07 № 20/47.
1.2.Надати Бойченко Інні Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Сахарова,2-в.
1.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Сахарова,2-г.
2.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 20.12.07 № 20/47.
2.2.Надати Гапіченко Олені Віталіївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Сахарова,2-г .
2.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 700 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Тернопільській,113.
3.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 04.07.07 №13/68.
3.2.Надати Оліщук Тетяні Михайлівні у власність земельну ділянку площею 700 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Тернопільській,113.
3.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».

4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 524 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Об’їзному,30.
4.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 22.12.06 №9/59.
4.2.Надати Ковальчуку Сергію Михайловичу у власність земельну ділянку площею 524 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Об’їзному,30.
4.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».

5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 823 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста,не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Богдана Хмельницького,22-б.
5.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 04.07.07 №13/68.
5.2.Надати Сиволапенку Миколі Валентиновичу у власність земельну ділянку площею 823 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Богдана Хмельницького,22-б.
5.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання», на частину земельної ділянки площею 379 кв.м діють спеціальні обмеження у використанні, типу 4.3.1 – “в санітарно-захисних зонах інженерно-технічних споруд і комунікацій”.

6.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 770 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Ольшанців,2-а.
6.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 25.04.07 № 12/40.
6.2.Надати Поливоді Зінаїді Петрівні у власність земельну ділянку площею 770 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Ольшанців,2-а.
6.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
6.4.Пункти 1,1.1,1.2.,1.3 розділу 4 рішення міської ради від 19.09.08 скасувати.
( Підстава: присвоєння нової адреси згідно з рішенням виконкому міської ради від 20.09.08. № 1692 .)

7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 475 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул.Івана Франка,7.
7.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 12.06.08 № 24/29.
7.2.Надати Кудіній Валентині Костянтинівні у власність земельну ділянку площею 475 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Івана Франка,7.
7.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 885 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул.Короткій,20.
8.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 20.12.07 № 20/47.
8.2.Надати Караюзу Петру Володимировичу у власність земельну ділянку площею 885 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Короткій,20.
8.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

9.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 700 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул.Менделєєва,2.
9.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 25.04.08 № 23/39.
9.2.Надати Бурову Віктору Олександровичу у власність земельну ділянку площею 700 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Менделєєва,2.
9.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” на частину земельної ділянки площею 178 кв.м діють спеціальні обмеження у використанні, типу 4.3.1 – “в санітарно-захисних зонах інженерно-технічних споруд і комунікацій”.

Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.


5.Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для розміщення й обслуговування металевого гаража без обладнання оглядової ями, капітального гаража:

1.3атвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 35 кв.м, за рахунок земель міста , не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель індивідуального гаражного будівництва, для обслуговування існуючого індивідуального гаража в районі житлових будинків №10 по вул.Металургів.
Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові типу 1.1.- " зміна цільового використання".
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 30.08.07 №14/39.
1.2.Передати громадянину Любомирову Павлу Володимировичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 35 кв.м, для обслуговування існуючого індивідуального гаража в районі житлових будинків №10 по вул.Металургів.


6.Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:


1.Пункти 82, 82.1 розділу 3 рішення міської ради від 25.04.08 за № 23/44 викласти в такій редакції:
«82.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №40/41 площею 1069 кв. м, за рахунок земель СВТ “Харчовик ”, для ведення садівництва.
82.1.Надати Суецькій Марії Олексіївні у власність земельну ділянку №40/41 площею 1069 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ “Харчовик”.

(Підстава: надання нового реєстраційного посвідчення СВТ“Харчовик”).


2. Підпункт 2.1 розділу І рішення міської ради від 13.06.08 №24/38 викласти в такій редакції: «2.1.Надати Топорковій Аллі Іванівні у власність земельну ділянку площею 840 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ватутіна,102.»
(Підстава: внесення змін до площі земельної ділянки, згідно з затвердженою технічною документацією.)

3.Пункти 12, 12.1 розділу 3 рішення міської ради від 13.06.08 за № 24/38 викласти в такій редакції:
«12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №415 площею 464 кв. м, за рахунок земель СВТ “Зорька ”, для ведення садівництва.
12.1.Надати Ткачуку Віталію Михайловичу у власність земельну ділянку №415 площею 464 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ“ Зорька”.»

(Підстава: надання нового реєстраційного посвідчення СВТ“Зорька ”).


4.Пункти 12, 12.1 розділу 3 рішення міської ради від 13.06.08 за № 24/38 викласти в такій редакції: «11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №30 площею 506 кв. м, за рахунок земель СВТ “Зорька ”, для ведення садівництва.
11.1.Надати Гурєєву Віктору Станіславовичу у власність земельну ділянку №30 площею 506 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ “ Зорька”.»
(Підстава: надання нового реєстраційного посвідчення СВТ“Зорька”).

5.Пункти 15, 15.1 розділу 3 рішення міської ради від 13.06.08 за № 24/38 викласти в такій редакції: «15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №51 площею 476 кв. м, за рахунок земель СВТ “Зорька ”, для ведення садівництва.
15.1.Надати Доролу Володимиру Юрійовичу у власність земельну ділянку №51 площею 476 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ “ Зорька”.»
(Підстава: надання нового реєстраційного посвідчення СВТ“Зорька”).


6.Пункти 88, 88.1 розділу 3 рішення міської ради від від 14.03.08 № 22/57 викласти в такій редакції: «88.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №514 площею 444 кв. м, за рахунок земель СВТ “Зорька”, для ведення садівництва.
88.1.Надати Дубровському Володимиру Івановичу у власність земельну ділянку №514 площею 444 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ “Зорька”.
(Підстава: надання нового реєстраційного посвідчення СВТ“Зорька”).

Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
-замовити технічну документацію на складання державного акта на право власності, спільної сумісної власності на землю;
укласти договір оренди земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста;
замовникам одержати нормативно-правові акти на землю.

7. Управлінню земельних ресурсів :
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок;
- видати державні акти на землю.

8. Матеріали рішення розглянуті на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури будівництва та регулювання земельних відносин від 27.10.08 № 7 , на яких рекомендовано погодити та винести рішення на розгляд сесії міської ради.
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).



Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: