Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 32/48 від 2009-01-30

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради по Корабельному району м. Миколаєва (П.3.3 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15) (П.14.3 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15)

П.3.3 Р.1 ДОПОВН.
П.14.3 Р.1 ДОПОВН.


Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”, рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для ведення садівництва:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 677 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров. Бела Куни,21 .
1.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
1.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 25.04.08 № 23/39.
1.3.Надати Мазур Ірині Вікторівні у власність земельну ділянку площею 677 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров. Бела Куни,21.

2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пр. Жовтневому,120 .
2.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
2.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 30.08.07 № 14/39.
2.3.Надати Лозі Ларисі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пр. Жовтневому,120.

3.Затвердити проект землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1462 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м для надання у власність для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, 462 кв.м для передачі в оренду для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, по вул.Терешкової,61.
3.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання», на земельну ділянку площею 462 кв. м діють обмеження типу 1.4.- “заборона будівництва об`єктів”.
3.2.Надати Григор’єву Геннадію Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1462 кв.м по вул. Терешкової,61.
3.3.Передати Григор’єву Геннадію Володимировичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 462 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1462 кв.м по вул. Терешкової,61.

4.Затвердити проект землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1669 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м для надання у власність для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, 669 кв.м для передачі в оренду для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, по пров.1 Братському,12.
4.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання», на земельну ділянку площею 669 кв. м діють обмеження типу 1.4.- “заборона будівництва об`єктів” та на частину земельної ділянки площею 59 кв.м діють спеціальні обмеження у використанні, типу 4.3.1 – “в санітарно-захисних зонах інженерно-технічних споруд і комунікацій”.
4.2.Надати Халтуріну Олександру Євгеновичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1669 кв.м по пров.1 Братському,12.
4.3.Передати Халтуріну Олександру Євгеновичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 669 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1669 кв.м по пров.1 Братському,12.

5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 819 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Торговій,151 .
5.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
5.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 13.03.07 № 22/51.
5.3.Надати Кізимі Василю Петровичу у власність земельну ділянку площею 819 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Торговій,151 .

6.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 839 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Академіка Патона,39.
6.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
6.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 25.04.08 № 23/39.
6.3.Надати Борульку Сергію Федоровичу у власність земельну ділянку площею 839 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Академіка Патона,39 .

7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 804 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Самойловича,8.
7.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
7.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 04.07.07 № 13/68.
7.3.Надати Мітюшовій Маргариті Петрівні у власність земельну ділянку площею 804 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Самойловича,8 .

8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 935 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Ольшанців,84-а.
8.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
8.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 25.04.08 № 29/39.
8.3.Надати Баштовому Олегу Олександровичу у власність земельну ділянку площею 935 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Ольшанців,84-а .

9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 597 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд вул. Терешкової,73.
9.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
9.2.Надати Гловацькій Аллі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 597 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Терешкової,73.

10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 772 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд вул. Рибній,87.
10.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
10.2.Надати Ляшенко Валентині Олександрівні у власність земельну ділянку площею 772 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Рибній,87.

11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 603 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд пр.Жовтневому,108.
11.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
11.2.Надати Коренковському Григорію Григоровичу у власність земельну ділянку площею 603 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пр.Жовтневому,108.

12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 518 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд пр.Жовтневому,106.
12.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
12.2.Надати Артюху Віталію Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 518 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пр.Жовтневому,106.

13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 582 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.295 Стрілецької дивізії,67.
13.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
13.2.Надати Ларіній Євгенії Максимівні у власність земельну ділянку площею 582 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.295 Стрілецької дивізії,67.

14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1067 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м для надання у власність для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, 67 кв.м для передачі в оренду для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, по вул. Адмірала Ушакова,33.
14.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання» та типу 1.4.- «заборона будівництва об`єктів» на площі 67 кв. м.
14.2.Надати Печниковій Маргариті Олексіївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1067 кв.м по вул. Адмірала Ушакова,33 .
14.3.Передати Печниковій Маргариті Олексіївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 67 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1067 кв.м по вул. Адмірала Ушакова,33 .

15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 756 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.« А»,9.
15.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
15.2.Надати Гоббо Тетяні Володимирівні у власність земельну ділянку площею 756 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров. « А»,9.

16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 463 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд пров.Колективному,39.
16.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
16.2.Надати Самійленко Лідії Степанівні у власність земельну ділянку площею 463 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров.Колективному,39.

17.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1459 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м для надання у власність для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, 459 кв.м для передачі в оренду для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, по вул. Янтарній,252.
17.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання» та типу 1.4.- «заборона будівництва об`єктів» на площі 459 кв. м.
17.2.Надати Бочкарьову Сергію Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1459 кв.м по вул. Янтарній,252 .
17.3.Передати Бочкарьову Сергію Олександровичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 459 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1459 кв.м по вул. Янтарній,252 .

18.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 933 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд пров. « А»,12.
18.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
18.2.Надати Попадіній Ользі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 933 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров. « А»,12.

19.Продовжити Кудмановській Антоніні Багитівні, строком на 25 років, оренду земельної ділянки площею 160 кв.м для городництва без права будь-якої забудови по вул.Жукова,75.

20.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1613 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м - для надання у власність для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, 613 кв.м- для передачі в оренду для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, по вул. Єсеніна,57.
20.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
20.2.Надати Тамар’янській Людмилі Іванівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1613 кв.м по вул. . Єсеніна,57.
20.3.Передати Тамар’янській Людмилі Іванівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 613 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1613 кв.м по вул. Єсеніна,57 .
Пункт 20 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

21.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 712 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. 3 Братському,17.
21.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
21.2.Надати Карпенко Катерині Іванівні у власність земельну ділянку площею 712 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров. 3 Братському,17.
Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

22.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 991 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Маячній,38.
22.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
22.2.Надати Дубініній Лілії Іванівні у власність земельну ділянку площею 991 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Маячній,38.
Пункт 22 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

23.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 775 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пр.Жовтневому,164.
23.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
23.2.Надати Таранову Юрію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 775 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пр.Жовтневому,164.
Пункт 23 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

24.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.1 Козацькій,8.
24.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
24.2.Надати Єременку Валентину Макаровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.1 Козацькій,8.
Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

25.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 991 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Маячній,38.
25.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
25.2.Надати Дубініній Лілії Іванівні у власність земельну ділянку площею 991 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Маячній,38.
Пункт 25 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

26.Продовжити Рулику Віктору Юхимовичу строком на 25 років, оренду земельної ділянки площею 383 кв.м для городництва, без права будь-якої забудови, по вул.Фонтанній,73.
Пункт 26 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

27.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок домоволодіння по вул.Вокзальній,2, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Вокзальній,2.
27.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”, на частку земельної ділянки площею 50 кв. м діють обмеження спеціальні, типу 4.3.1.- “в санітарно-захисних зонах інженерно-технічних споруд і комунікацій”.
27.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 30.08.07 № 14/39.
27.3.Надати Горбатюк Олені Вадимівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Вокзальній,2.
Пункт 27 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

28.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 500 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров.5 Прибузькому, 21.
28.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
28.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 08.11.07 № 17/40.
28.3.Надати Могильді Володимиру Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 500 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров. 5 Прибузькому, 21.
Пункт 28 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, на земельну ділянку площею 476 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.3 Прибузькому,15.
29.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
29.2.Надати Деркунській Валентині Павлівні у власність земельну ділянку площею 476 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров. 3 Прибузькому,15.
Пункт 29 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

2.Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для ведення садівництва:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 913 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. « А»,6.
1.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” .
1.2.Надати Безуглій Таісії Василівні та Безуглому Віктору Володимировичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 913 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. « А»,6.

2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 870 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Зої Космодем’янської,82.
2.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” .
2.2.Надати Гуцоленку Вадиму Васильовичу та Гуцоленко Наталії Георгіївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 870 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Зої Космодем’янської,82.
Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 606 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Піонерському,27.
3.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” .
3.2.Надати Кучер Валентині Вікторівні та Волошиній Світлані Василівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 606 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Піонерському,27.
Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 613 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Леваневського,3.
4.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” .
4.2.Надати Камінській Валентині Федорівні та Камінському Ігорю Михайловичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 613 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Леваневського,3.
Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

5.Затвердити проект землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1329 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м для надання у спільну сумісну власність, 329 кв.м ( у тому числі ділянка № 2 площею 312 кв.м та ділянка № 3 площею 17 кв.м) для передачі в оренду для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Фонтанній,13.
5.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
5.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 08.11.07 № 17/40.
5.3.Надати Безрук Тетяні Михайлівні та Чумакову Ігорю Анатолійовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1329 кв.м по вул. Фонтанній,13.
5.4.Передати Безрук Тетяні Михайлівні та Чумакову Ігорю Анатолійовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 329 кв.м (у тому числі ділянка № 2 площею 312 кв.м та ділянка № 3 площею 17 кв.м ) для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1329 кв.м по вул. Фонтанній,13.
Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.


3.Надати у власність членам садово-виноградарських товариств земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №153 площею 563 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства «Прибужжя», для ведення садівництва.
1.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
1.2.Надати Шелухіну Ігнату Ігнатовичу у власність земельну ділянку №153 площею 563 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства «Прибужжя».

2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №93 площею 686 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства «Прибужжя», для ведення садівництва.
2.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
2.2.Надати Пігарьову Миколі Івановичу у власність земельну ділянку №93 площею 686 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства «Прибужжя».

3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №52 площею 425 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства «Культурний сад», для ведення садівництва.
3.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
3.2.Надати Никифоровій Олександрі Петрівні у власність земельну ділянку №52 площею 425 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства «Культурний сад».

4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №155 площею 598 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства «Культурний сад», для ведення садівництва.
4.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
4.2.Надати Шишпановій Діні Вікторівні у власність земельну ділянку №155 площею 598 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства «Культурний сад».

5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №166 площею 455 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства «Культурний сад», для ведення садівництва.
5.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
5.2.Надати Наумцю Василю Павловичу у власність земельну ділянку №166 площею 455 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства «Культурний сад».
Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

4.Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 717 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров. Екіпажному,13.
1.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
1.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 13.03.08 № 22/51.
1.3.Надати Криницькому Михайлу Степановичу у власність земельну ділянку площею 717 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров. Екіпажному,13.

2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 814 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров. Екіпажному,27.
2.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
2.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 13.03.08 № 22/51.
2.3.Надати Дегтярьовій Раїсі Василівні у власність земельну ділянку площею 814 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров. Екіпажному,27.

3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 706 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров. Екіпажному,25.
3.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
3.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 13.03.08 № 22/51.
3.3.Надати Крігеру Віктору Вікторовичу у власність земельну ділянку площею 706 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров. Екіпажному,25.

4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров. Чехова,39.
4.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
4.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 08.11.07 № 17/40.
4.3.Надати Хитруку Андрію Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Чехова,39.
Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 600 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок домоволодіння по вул.Вокзальній,2, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Вокзальній,2/1.
5.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД : правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
5.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 30.08.07 № 14/39.
5.3.Надати Горбатюк Анні Іванівні у власність земельну ділянку площею 600 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Вокзальній,2/1.
Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.

5.Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:

1.Пункти 8.1 та 8.2 розділу 1 рішення міської ради від 31.10.08 № 29/51: «8.1.Надати Чистяковій Любові Петрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1208 кв.м по вул. Маршала Жукова,8.
8.2.Передати Чистяковій Любові Петрівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 208 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1208 кв.м по Маршала Жукова,8.» викласти в такій редакції : «8.1.Надати Чистяковій Любові Петрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1106 кв.м по вул. Маршала Жукова,8.
8.2.Передати Чистяковій Любові Петрівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 106 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1106 кв.м по Маршала Жукова,8.»
( Підстава: технічна документація щодо виготовлення державного акта та договору оренди)

2.Пункт 3.3 розділу 1 рішення міської ради від 19.12.08 № 31/52 викласти в такій редакції:
«3.3.Надати Андрощуку Олександру Григоровичу, Андрощук Ніні Василівні, Андрощуку Дмитру Олександровичу та Андрощуку Євгену Олександровичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 941 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Адмірала Ушакова,11/1.»
(Підстава: свідоцтво на право власності на домоволодіння чотирьох громадян замість трьох).
Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

3.Пункт 44.3 розділу 1 рішення міської ради від 19.12.08 № 31/52 викласти в такій редакції:
«44.3.Надати Ситнику Віктору Григоровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Литовченка,193.»
(Підстава: помилка в написанні прізвища ).
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.11.08 № 10 , на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

4.Пункт 8.2 розділу 1 рішення міської ради від 19.12.08 за № 31/52 викласти в такій редакції:
«8.2.Надати Гуренку Юрію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Балабанівському,1.»
(Підстава: помилка в написанні прізвища ).

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.11.08 № 10 , на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради 30.01.09.

Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
-замовити технічну документацію на складання державного акта на право власності, спільної сумісної власності на землю;
укласти договір оренди земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста;
замовникам одержати нормативно-правові акти на землю.



6. Управлінню земельних ресурсів :
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок;
- видати державні акти на землю.

7. Матеріали рішення розглянуті на засіданнях постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.01.09 № 15 та від 26.01.09 № 16, на яких рекомендовано погодити та винести рішення на розгляд сесії міської ради.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: