Мапа порталу

Наприкінці року в Миколаєві планують здати багатоповерховий будинок для молоді та військовослужбовців

Сьогодні, 13 серпня, в мерії під керівництвом заступника міського голови Валентина Гайдаржи відбулося засідання координаційної ради з питань молодіжного житлового будівництва в місті Миколаєві.

Зараз триває будівництво 9-поверхового будинку для молоді в мікрорайоні Північному. МЖК «Миколаївмолодьбуд» зводить 3-під'їзну дев'ятиповерхівку на замовлення Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву. Ступінь готовності новобудови на вул. Арх. Старова - 65 відсотків.

Як розповів Василь Федорончук, заступник директора Миколаївського регіонального управління ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», термін здачі об'єкта - 4-й квартал поточного року.

12 квартир новобудови зарезервовані для сімей військовослужбовців та будуть викуплені за рахунок коштів державного бюджету. Решта квартир призначена для молодих сімей миколаївців. До речі, є ще кілька вакантних 1- і 3-кімнатних квартир.

У ході координаційної ради були затверджені списки кандидатів на отримання пільгового кредиту, які знаходяться на обліку у відділі обліку та розподілу житла виконкому міської ради як особи, які потребують поліпшення житлових умов і зареєстровані в регіональному управлінні Фонду. Виконання цієї процедури необхідно для подальшого надання пільгових кредитів цим кандидатам за рахунок грошей бюджету міста Миколаєва в 2 півріччі 2015 року.

IMAGE FOLDER (/files/News/198)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: