Мапа порталу

Міська влада у Миколаєві вирішує питання щодо розселення мешканців будинку, зруйнованого під час вибуху

У середу, 20 вересня, з самого ранку у Миколаєві сталася надзвичайна подія. У приватному будинку за адресою: вул. Севастопольська, 43 стався потужний вибух, через який постраждала одна людина, а без даху над головою залишилося чотири родини.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич виїхав на місце події та поспілкувався з рятувальними службами, оглянув пошкоджену будівлю.

Як розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та  цивільного захисту населення Олександр Герасіменя, після того, як було ліквідовано пожежу після вибуху, фахівці-рятувальники зайшли в будинок та визначили, що місцем вибуху була кімната третьої квартири.

- Газові прилади не зруйновані, вони були вимкнені. Малоймовірно, що це був вибух газу. Наразі розглядається версія вибуху якоїсь суміші чи пороху. У будинку зруйновані внутрішні перегородки, утворилися тріщини на зовнішній стіні. Міська рада розглядатиме питання про відселення семи мешканців будинку. Протягом доби нам треба знайти житло, де люди зможуть ночувати, - розповів Олександр Герасіменя.

За словами Олександра Сєнкевича, постраждалий під час вибуху знаходиться у важкому стані, він отримав 90% опіків тіла.

- На місці події працює воєнізований аварійно-рятувальний загін, який укріплює будівлю, щоб вона не зруйнувалася повністю. З матеріального резерву міста буде виділено необхідну допомогу, - додав керівник міста.

При цьому він відзначив, що сьогодні о 12:00 в мерії відбудеться комісія за участі віце-мера з питань ЖКГ щодо розселення мешканців, постраждалих в результаті надзвичайної події, а в 13:00 - комісія з питань ТЕБ та НС у приміщенні адміністрації Центрального району.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/20092017_1)

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/200917_01)

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: