Мапа порталу

Двоє дітей, позбавлених батьківського піклування, знайшли батька

Служба у справах дітей адміністрації Заводського  району  повідомляє, що двоє дітей (брат та сестра), позбавлених батьківського піклування, знайшли батька, та будуть виховуватись в його родині.

Одинока мати дітей позбавлена батьківських прав за неналежне виконання батьківських обов’язків. Тривалий час діти перебували в реабілітаційному центрі, а згодом були переведені до інтернатного закладу.

Одного дня до служби у справах дітей адміністрації Заводського  району  звернувся чоловік, який вважав себе батьком дітей, та пояснив, що не міг своєчасно визнати батьківство через службу у Збройних Силах України та  перебування в зоні проведення АТО. Проте, від дітей він не відмовляється та бажає бути їх законним представником.  Діти також підтвердили, що знають цього чоловіка як свого батька.

 Єдиним варіантом підтвердження родинного зв'язку з дітьми є звернення до суду з позовною заявою про визнання батьківства, що і було ним зроблено. Тривалий час відбувався розгляд справи, здійснювалась генетична експертиза і, нарешті, 21.04.2017 судом було встановлено батьківство заявника над дітьми.

Тепер діти житимуть разом зі своїм батьком  у люблячій родині. 

Адміністрація Заводського району 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: