Мапа порталу

У Миколаєві вдруге відбувся напівмарафон

В суботу, 22 квітня, в Миколаєві відбувся напівмарафон, у якому взяли участь сотні миколаївців. Організатором спортивно-розважального заходу вже другий рік виступає Федерація легкої атлетики Миколаївської області.

Дистанції 300 м, 1 км, 5 км, 10 км, 21 км долали городяни незалежно від рівня фізичної підготовки та віку. Стартували учасники з  Соборної площі, маршрут проходив через центральну, історичну, рекреаційну зони міста. Мета акції - популяризація здорового способу життя, пропаганда бігових масових заходів в Україні. Нагадаємо, що перший напівмарафон пройшов у Миколаєві 23 квітня 2016 року.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич взяв участь у забігу на 5 км, також свою спортивну підготовку продемонстрували голова облдержадміністрації Олексій Савченко, його заступники В'ячеслав Бонь, Віталій Кіндратів, голова адміністрації Центрального району Олександр Береза.

- Такі заходи просто необхідні городянам, щоб відвернути їх від посиденьок з банкою пива в лазні й показати, як важливо займатися спортом, вести здоровий спосіб життя, щоб Миколаїв став здоровим містом зі здоровими людьми, - переконаний мер.

Фінішувавши, учасники забігів напівмарафону отримали пам'ятну медаль, сертифікат учасника та позитивні емоції.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/220417_01)

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: