Мапа порталу

У суботу після карантину відкриється Миколаївський зоопарк - вартість квитка залишиться без змін

У суботу, 8 квітня, після карантину відкриється Миколаївський зоопарк. Про це повідомив заступник міського голови Євген Шевченко.

- Запрошую завтра всіх миколаївців відвідати зоопарк, який готовий зустріти гостей після тимчасового перебування на карантині. Це наша візитна картка, місце, де можна чудово провести час, де завжди весело і цікаво, - сказав він.

При цьому, віце-мер зазначив, що вартість квитка на вхід у зоопарк залишається без змін.

- Вартість квитків не буде підвищуватися. І в суботу, і в інші дні, до погодження з керівництвом міста, квиток коштуватиме як раніше. Зміна ціни може відбутися тільки після того, як представники зоопарку обгрунтують подорожчання тарифів і пояснять нам, наскільки це доцільно, — підкреслив Євген Шевченко.

Нагадаємо, що з 17 лютого у Миколаївському зоопарку був введений профілактичний карантин на 21 день, після того, як київська лабораторія підтвердила наявність вірусу пташиного грипу в одного з павичів, що загинув у Миколаївському зоопарку півтора місяці тому. Рішення про це ухвалила Державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Миколаївській міській раді.

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: