Мапа порталу

Про розробку Програми поводження з собаками та котами на території міста Миколаєва на 2018 - 2022 роки

З метою впровадження на території м. Миколаєва заходів по захисту тварин від жорстокого поводження та гуманного ставлення до них, виконання вимог Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» та організації роботи з регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в м.Миколаєві діє Програма поводження з собаками та котами на території міста Миколаєва на 2013-2017 роки, затверджена рішенням Миколаївської міської ради від 20.12.2012 №23/17.

У зв'язку із закінченням терміну дії зазначеної Програми у поточному році та з метою продовження виконання її заходів, на даний час ведеться робота зі створення робочої групи для підготовки проекту нової програми.

Пропонуємо громадським організаціям, діяльність яких пов'язана з поводженням з тваринами, та громадянам долучитися до даної роботи та, у разі зацікавленості, звертатися до управління екології департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради за тел. 47-48-08, адресою вул. Адмірала Макарова, 7, каб. 23 чи електронною адресою [email protected].


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: