Мапа порталу

Юрій Гранатуров: «36-а школа - це мій рідний навчальний заклад. У мене є величезне бажання його реконструювати»

Про це міський голова заявив сьогодні, 17 червня, під час зустрічі в мерії з батьками учнів та педагогічним колективом школи № 36.

Юрій Гранатуров поінформував присутніх про те, що проект капітального ремонту будівлі є. Але через відсутність фінансування, далі проекту справа не пішла. Вартість робіт, заявлена ??в проекті, становить понад 10 млн. грн.

- Якби я не знав суті справи непосвяченим, то запропонував перерахувати суму і приступити до робіт. Але у мене глибоке переконання, що у проекті не враховано величезний обсяг робіт, без яких цей капітальний ремонт нічого не дасть, - сказав Юрій Гранатуров. - Повної заміни вимагає система електропостачання, водопостачання, система опалення, необхідно в будівлі встановити автономну систему опалення.

Міський голова сказав, що вважає помилкою те, що відновлення школи класифікували як капітальний ремонт. Зараз місцева влада домоглася того, щоб прийшла державна субвенція. Але ці кошти можна витрачати тільки на реконструкцію об'єкта. На капітальні ремонти місто має знаходити кошти зі свого бюджету.

У ході переговорів учасники зборів, а серед них були й заступник міського голови Євген Шевченко, начальник міського управління освіти Ганна Деркач, депутати міської ради Олексій Целищев, Зінаїда Моторна, Ніна Колечко, домовилися про проведення коригування проекту. Юрій Гранатуров на виконання цього завдання дав 1,5-2 місяці.

Також сторони домовилися про створення ради з порятунку школи, в який необхідно включити народного депутата України Бориса Козиря, відомих впливових випускників цієї школи, патріотів ЗОШ № 36. Міський голова впевнений, що поступово, крок за кроком міська влада відновить будівлю школи, в неї повернуться учні та колишні успіхи.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/78)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: