Мапа порталу

МАФи, які незаконно будують в зеленій зоні біля ринку «Колос», мають бути демонтовані

На будівництво МАФів біля ринку «Колос» ніхто не видавав дозвільних документів. Тому воно незаконно, а отже - ці конструкції мають бути демонтовані.

Про це в ефірі телеканалу «Миколаїв» розповів директор міського департаменту фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрій Єрмолаєв.

Як зазначив директор департаменту фінансового контролю, нагляду та протидії корупції, земельна ділянка, на якій ведеться будівництво, знаходиться в оренді. На законних підставах там можна було б що-небудь зводити тільки в одному випадку - якщо б на здійснення таких робіт було видано дозволи. Однак цього зроблено не було.

- Можна зробити висновок: незважаючи на те, що земля знаходиться в оренді, це будівництво незаконне. На депутатській комісії це питання доповідав заступник міського голови Антон Турупалов, поки депутатська комісія рішення не прийняла. Але ми паралельно йдемо ще іншим шляхом. При міськвиконкомі діє комісія з демонтажу, і всі необхідні документи зібрані й направлені до цієї комісії. Вона розгляне матеріали і найближчим часом ухвалить рішення. Інгульській адміністрації буде доручено ці конструкції прибрати, - сказав Андрій Ермалаев. 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: