Мапа порталу

У Миколаєві відкрили нову сучасну пожежну частину

У Корабельному районі Миколаєва з'явилася ще одна пожежна частина. Морський спеціалізований порт «Ніка-Тера» на своїй території побудував нове сучасне пожежне депо.

Тут ще пахне фарбою і тільки купленими меблями, новенькі пожежні автомобілі виблискують на сонці, крім того депо укомплектовано за останнім словом техніки. Сьогодні, 16 червня, пожежну частину урочисто відкрили.

Символічну червону стрічку перерізали заступник губернатора Миколаївської області Микола Романчук, начальник Головного управління МНС у Миколаївській області Максим Грицаєнко, голова товариства «МСП Ніка-Тера» Олександр Гайду і міський голова Юрій Гранатуров.

- У старі добрі часи на кожному великому підприємстві була пожежна частина, яка виступала гарантом безпеки і оперативної реакції служб у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Потужне високотехнологічне підприємство, яке не економить на безпеці людей, викликає тільки повагу, - зазначив Юрій Гранатуров.

Як розповів Олександр Гайду, підприємство з кожним роком розширюється, кількість співробітників зростає, безпека кожного – в пріоритеті. Ось чому було прийнято рішення побудувати депо. З сьогоднішнього дня бойова дружина порту вже несе службу і, звичайно ж, готова в будь-який момент виїхати за межі підприємства, щоб надати допомогу городянам в разі чого.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/76)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: