Мапа порталу

Олександр Сєнкевич: До кінця квітня буде опубліковано реєстр комунального майна

 До кінця квітня цього року має бути опублікований реєстр комунального майна. Про це у вівторок, 14 березня, розповів мер Миколаєва Олександр Сєнкевич під час засідання громадської ради ринку нерухомості, яке відбулося у мерії.

- Я поставив завдання, щоб до кінця квітня був опублікований реєстр комунального майна. Був розроблений сайт-карта, на якому розміщуватимуться усі об'єкти комунальної власності, з фотографіями, з орієнтовною вартістю та іншою інформацією, - сказав Олександр Сєнкевич.

Як зазначив міський голова, виконання цього завдання дасть можливість зробити роботу міської влади більш прозорою, а також допоможе боротися з корупцією.

Крім того, мер Миколаєва розповів, що тепер усі вільні земельні ділянки продаватимуться на аукціоні.

- Всі земельні ділянки, які залишилися у місті Миколаєві, будуть проходити виключно аукціон. Після прийняття зонінгу у нас з'явилася можливість проводити аукціони. Перший земельний аукціон вже проведено у Корабельному районі, - додав мер Миколаєва.

Олександр Сєнкевич підкреслив, що головне завдання міського голови - зробити Миколаїв більш конкурентоспроможним, причому, у всіх сферах. І усі кроки, які сьогодні робить міська влада, спрямовані на досягнення цієї стратегічної мети.

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/140317_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: