Мапа порталу

Відразу шестеро вихованців Миколаївського центру соціально-психологічної реабілітації дітей сьогодні відправилися до нових родин

Сьогодні, 15 червня, Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей проводжав в нове життя відразу шістьох своїх вихованців. Подія радісна і хвилююча, адже за дітьми прийшли їх нові батьки!

Начальник міської служби у справах дітей Ірина Шамаріна розповіла, що дітей влаштували у прийомні сім'ї та будинки сімейного типу. Причому одна з прийомних сімей була створена рішенням виконкому міської ради лише минулого тижня. Тепер в Миколаєві вже 13 прийомних сімей та 5 будинків сімейного типу. Ірина Василівна від імені міського голови Юрія Гранатурова привітала дітей та їх батьків з довгоочікуваною подією і передала кожній дитині подарунки від мера міста.

Тетяна Зіневич, мати прийомної сім'ї з чотирирічним стажем, приїхала в центр за двома хлопчиками - Дмитриком і Сергійком. Удома на них з нетерпінням чекають ще троє дітей.

- До такого рішення мене підштовхнула любов до дітей і бажання, щоб у всіх дітей була родина, - каже Тетяна. - Через кілька років плануємо з прийомної сім'ї стати будинком сімейного типу.

Світлана Клюйко, директор центру соціально-психологічної реабілітації дітей, зазначила, що сьогоднішня подія стала можливою завдяки плідній роботі міської влади.

- Зазвичай у родини йдуть одна-дві дитини, а так, щоб стільки діток взяли одночасно - це вперше, - не приховує емоцій Світлана Миколаївна. - Ми щасливі від того, що діти тепер мають батьків. Добре знаємо всі сім'ї, в які йдуть наші вихованці та вдячні співробітникам служби у справах дітей міської ради за те, що почули нас!

У центрі соціально-психологічної реабілітації перебувають ще 87 дітей.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/73)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: