Мапа порталу

У 2016 році в Миколаєві розпочато будівництво нової системи автоматизованого оповіщення

У 2016 році з міського бюджету було виділено близько 10 млн. грн. на реалізацію міської цільової програми забезпечення цивільного захисту м. Миколаєва. За рахунок цих коштів було оновлено міський матеріальний резерв, покращено стан системи оповіщення міста, виконані першочергові заходи щодо аварійно-рятувального обслуговування, придбаний спеціальний аварійно-рятувальний транспорт, обладнання, засоби індивідуального захисту органів дихання, проведено ремонт захисних споруд цивільного захисту.

Про це розповів у понеділок, 20 лютого, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Олександр Герасіменя в ході засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Миколаєва.

- Управління розпочало будівництво нової системи автоматизованого оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайної ситуації. Змонтовано 69 сигнально-гучномовних установок у всіх міських школах, в приміщенні управління освіти міської ради, в будівлі мерії. Озвучені Мала і Велика Коренихи, встановлені два модуля оповіщення на обладнанні Миколаївської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення. Вартість усього обладнання склала 870 тис. грн., - повідомив Олександр Герасіменя. - На ремонтні роботи захисних споруд направлено 600 тис. грн.

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/opovishennya)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: