Мапа порталу

Міська влада веде переговори з ЄБРР щодо надання кредитних коштів на придбання громадського транспорту великої місткості, - Олександр Сєнкевич

Миколаївська міська влада веде переговори з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо надання кредитних коштів на придбання громадського транспорту великої місткості. Про це повідомив мер Олександр Сєнкевич в ефірі телеканалу "Март" в п'ятницю, 17 лютого.

- У міського голови та депутатського корпусу є дуже важлива місія - розподіл міського бюджету. Це гроші, які потрібно направити на освіту, культуру, дороги, освітлення, дахи, підвали, труби тощо. Як не діли, хтось виявиться розчарованим. Тому на сьогоднішній день ми працюємо з кредитними коштами зарубіжних банків, які нас кредитують по ставках до 7% річних. В Україні таких ставок немає. Зараз тривають переговори з ЄБРР щодо надання Миколаєву кредиту на придбання громадського транспорту великої місткості. Переговори можуть тривати дуже довго. Але ми вже в процесі, цілком можливо, що вже до кінця поточного року городяни отримають новий транспорт. Не хочу анонсувати конкретні дати, тому що від мене і від рішень міськради це мало залежить, - зазначив мер.

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: