Мапа порталу

Затверджено зміни до діючих містобудівних вимог по розміщенню рекламних засобів у Миколаєві

12 червня виконавчий комітет міської ради затвердив зміни до діючих  містобудівних вимог по розміщенню рекламних засобів у Миколаєві.

Як розповів начальник  управління містобудування та архітектури – головний архітектор міста Валерій Мальченко, робота над документом тривала більше року.

До міської влади надходило чимало пропозицій та зауважень щодо впорядкування об’єктів зовнішньої реклами різних типів та покращання естетичного вигляду забудови міста. Зміни до містобудівних вимог пройшли обговорення, були узгоджені членами громадської ради.

Перший заступник міського голови Юрій Андрієнко наголосив, що це була колективна праця і подякував усім, хто долучився до розробки: «Переконаний, що завдяки новим вимогам порядку у рекламній галузі буде більше. Правила досить гнучкі. І якщо практична робота виявить якісь недоліки, ми зможемо їх усунути у будь-який момент».

Валерій Мальченко додав, що у нових вимогах більш жорстко розставлено пріоритети на надання дозволів на розміщення рекламних засобів та продовження термінів дії цих дозволів. Зміни також торкнулися вимог до відстані між рекламними конструкціями та їх геометричної форми.  

 

IMAGE FOLDER (/files/News/69)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: