Мапа порталу

Міські служби готуються зустрічати різдвяну хуртовину

Зустрічати негоду, яку синоптики обіцяють на різдвяні свята, міська влада буде у всеозброєнні. Про це стало відомо сьогодні, 4 січня, під час наради в мерії, в якій взяли участь керівники всіх міських служб.

 Голови адміністрації районів прозвітували про те, що договори на прибирання снігу укладені, сіль для посипання тротуарів закуплена, в Центральному районі для очищення доріг від снігу будуть використовувати протиожеледний реагент "Бішофіт". Затверджено план-графік прибирання магістральних вулиць. Дороги до важливих об'єктів, таких як лікарні, пологові будинки і хлібозавод, будуть розчищені в першу чергу.

 Як запевнила Лариса Дергунова, начальник управління охорони здоров'я, кількість чергових лікарів у лікарнях на час стихії буде збільшено вдвічі.

 Міський голова Олександра Сєнкевич звернувся до автомобілістів з проханням без потреби не виїжджати, автомобілі не паркувати вздовж узбіч доріг, щоб дорожні служби могли безперешкодно виконувати снігоочисні роботи.

 Миколаївці, будьте милосердні до ближніх! Не відмовляйте городянам в можливості погрітися в кафе, магазинах та інших громадських місцях!

 Нагадаємо, синоптики обіцяють на різдвяні свята зниження температури повітря до 19 С, а також посилення вітру до 25 м / с, хуртовини, ожеледь. 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/647)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: