Мапа порталу

За доброю традицією для дітей з особливими потребами, які мешкають у Заводському районі, організували благодійний концерт

Вже доброю традицією у Заводському районі стало проведення в обласному Палаці культури благодійного концерту для дітей з особливими потребами.

3 грудня  адміністрація Заводського району спільно з районною організацією «Союз організацій інвалідів України» запросили  на концерт понад 400 дітей з особливими потребами Заводського району. Теплими словами та побажаннями миру, любові та благополуччя всіх присутніх привітали Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич,  голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради В’ячеслав Карцев.

Колектив обласного Палацу культури  підготував яскраву концертну програму «Світ чудес», яка на деякий час дала змогу дітям забути про свої проблеми і поринути у світ прекрасного.

Ще однією традицією Заводського району є виставка творчих робіт «Повір у себе», яка організовується та проводиться для дітей з обмеженими можливостями. У цьому році у виставці взяли участь 87 дітей. Усі учасники нагороджуються пам'ятними подарунками від адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради.

Покидаючи стіни гостинного Палацу, кожна дитина отримала солодкий подарунок завдяки адміністрації Заводського району та народному депутату України Борису Козирю.

Адміністрація Заводського району висловлює щиру подяку керівництву та творчим колективам обласного Палацу культури за  організацію та проведення благодійної цікавої концертної програми, народному депутату України Борису Козирю за фінансову допомогу в проведенні заходу.

Адміністрація Заводського району

 

IMAGE FOLDER (/files/News/blagokoncert)

 

          


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: