Мапа порталу

Олександр Сєнкевич: «Миколаїв - надійний партнер, який готовий до плідної, взаємовигідної співпраці»

Сьогодні, 2 листопада, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич провів зустріч з членом Академії вищої освіти Великої Британії, директором департаменту англійської мови і соціальних наук Астонського університету доктором С’юзан Гартон, яка відвідала наше місто у рамках реалізації проекту ТЕМПУС «Удосконалення викладання європейських мов на основі впровадження он-лайн технологій під час підготовки вчителів».

Олександр Сєнкевич підкреслив, що Миколаїв - молоде місто, яке зараз знаходиться на шляху свого становлення і має потужний потенціал розвитку. І одним з головних своїх завдань на посаді міського голови Олександр Сєнкевич бачить втілення у життя широких можливостей Миколаєва. Крім того, Олександр Федорович ставить перед собою мету зробити Миколаїв по-справжньому конкурентоспроможних містом.

Мер також відзначив, що Великобританія - розвинена країна, яка має яскраву культуру і багаті традиції, а англійська мова відіграє важливу роль у міжнародному спілкуванні, налагодженні зв'язків між країнами і розвитку бізнесу.

«Миколаїв - надійний партнер, який готовий до плідної взаємовигідної співпраці», - сказав Олександр Сєнкевич, зазначивши, що буде радий прийняти офіційну делегацію міста Бірмінгема.

У свою чергу, доктор С’юзан Гартон подякувала за теплий прийом. Вона розповіла, що вже вдруге відвідує наше місто. На її думку, в Миколаєві особлива атмосфера, у ньому живуть відкриті, привітні і доброзичливі люди. Саме тому вона сама захотіла вдруге приїхати в наше місто.

Наприкінці зустрічі С’юзан Гартон і Олександр Сєнкевич обмінялися пам’ятними подарунками. 

IMAGE FOLDER (/files/News/021116_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: