Мапа порталу

Напередодні Дня визволення України від фашистських загарбників в Миколаєві зібралися учасники клубу фронтових друзів «Переможці»

26 жовтня в Миколаєві в черговий раз зібралися учасники клубу фронтових друзів «Переможці». Цей захід присвячено річниці визволення України від фашистських загарбників.

Ветеранів війни і праці, дітей війни, воїнів-інтернаціоналістів, військовослужбовців української армії привітали Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, його заступник Євген Шевченко, голова постійної комісії обласної ради з питань культури, науки і освіти, сім'ї та молоді, спорту Надія Іванова.

- Кожному з вас у нас особлива увага. Є керівники ветеранських організацій, до яких ви можете звертатися за допомогою, і ми завжди її надамо. Ми перед вами в неоплатному боргу. Ми користуємося тим, що ви створювали в тому числі і в післявоєнні роки, - сказав мер, подякувавши ветеранам за їх подвиг і самовіддану працю в мирні роки.

З нагоди свята ветеранів нагороджували грамотами, їм вручали квіти, а художні колективи Обласного палацу культури підготували для переможців святковий концерт.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/600)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: