Мапа порталу

Будні служби у справах дітей адміністрації Заводського району

Жоден день роботи   в службі у справах дітей  адміністрації Заводського району не проходить одноманітно та нудно. Так, протягом лише останніх трьох днів в службі проведено низку заходів:

10.10.2016 в межах розгляду  звернення  батька  дітей щодо  вирішення спору між ним та дружиною з приводу порядку виховання їх спільних синів, службою у справах дітей адміністрації Заводського району було  проведено з ними  профілактичну  бесіду  щодо спільного  виховання дітей, обстежено умови проживання та навчання дітей. Батькам роз’яснено їхні права та обов’язки, наголошено на необхідності спільно вирішувати питання щодо виховання та утримання дітей, попереджено про неприпустимість налаштовування дитини один проти одного та знаходити порозуміння і ставитись з повагою один до одного.

11.10.2016 в  рамках захисту прав дітей на освіту службою було здійснено відвідування родин в с. Ялти, діти яких не навчаються. Батькам надано практичні рекомендації щодо отримання дітьми повної середньої освіти, попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. З дітьми,  які мають проблеми у навчанні, проведено профілактичні виховні бесіди.

12.10.2016 спеціалістами служби  виявлено дитину (хлопчик 5 років), доля якого, на жаль, байдужа рідній матері. Жінка не опікувалась дитиною, не приділяла йому належної  материнської уваги. У зв’язку з цим хлопчик тимчасово вміщений  до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.  Службою ведеться робота щодо організації подальшої роботи з дитиною та родиною.

Протягом декількох останніх днів троє батьків та матерів покинули своїх дітей про що правоохоронними органами спільно з медичними працівниками складено відповідні акти . На цей час службою у справах дітей Заводського району встановлюються особи родичів дітей, зроблено відповідні запити для здійснення подальшого документування та влаштування малечі.

Ось така важлива і непомітна для пересічного громадянина робота служби у справах дітей. 

Адміністрація Заводського району

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: