Мапа порталу

У Миколаєві відкриють 36 додаткових пунктів з прийому громадян, які звертаються для оформлення субсидій

Вчора, 12 жовтня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич підписав розпорядження про відкриття додаткових пунктів з прийому громадян, які звертаються для оформлення субсидій.

У Миколаєві буде 36 пунктів, куди миколаївці зможуть звернутися за допомогою: це всі районні управління соціальних виплат та компенсацій, всі структури територіального центру соціального обслуговування, майже всі ЖЕКи. Також прийнято рішення про організацію таких пунктів у приміщеннях адміністрацій районів міста. Приймальними днями означено вівторок та четвер, а фахівці, які працюватимуть у додаткових пунктах з оформлення субсидій, вже пройшли відповідне навчання.

Таку інформацію озвучив сьогодні у ході спілкування з журналістами директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергій Бондаренко.

- Кількість миколаївців, які отримують субсидії, порівняно з минулим роком збільшилася майже у шість разів, - розповів Сергій Миколайович. - Щодня зростає кількість звернень, які надходять до районних управлінь соціальних виплат та компенсацій. Завдання №1 для нас  - соціальні гарантії для громадян у зв’язку з підвищенням вартості житлово-комунальних послуг.

У Миколаєві субсидії та пільги отримує 61 тисяча родин, це приблизно 32% від загальної кількості. Припускається, що ця цифра зросте як мінімум на 20 тисяч. Щодня районні управління соціальних виплат та компенсацій приймають близько 100 осіб.  

 

IMAGE FOLDER (/files/News/subpunkt)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: