Мапа порталу

88 золотих медалей та 60 срібних: 30 травня в Миколаєві вшановують кращих випускників

30 травня у Палаці творчості учнів пройшла урочиста церемонія нагородження випускників миколаївських шкіл, які своїм розумом, талантом і працьовитістю заробили перші в житті серйозні трофеї - золоті та срібні медалі за відмінне навчання.

Вчорашніх школярів, ошатних і схвильованих, біля входу в будівлю зустрічав дитячий оркестр. А в залі їх вже чекали і вітали гучними оплесками батьки і близькі люди, чия любов і розуміння слугували надійною опорою протягом усього шкільного шляху.

Перший заступник міського голови Юрій Андрієнко щиро привітав винуватців торжества, їх батьків та педагогів з подією, яка «тріумфально завершує спільну багаторічну копітку працю». Юрій Георгійович побажав випускникам, щоб у дорослому житті їх супроводжувала удача.

Народний депутат України Борис Козир, згадавши власний досвід, зазначив, що знає, яким потом даються такі нагороди.

Зі словами привітання до молодих талантів звернулися радник голови облдержадміністрації Олена Довгаль, депутат обласної ради Таміла Бугаєнко.

Щирим і зворушливим був виступ начальника управління освіти міської ради Ганни Деркач. Своїм юним підопічним, які відправляються у доросле самостійне життя, Ганна Іллівна порадила впевнено продовжити власний літопис і не зупинятися на шляху до вершин досконалості.

За інформацією управління освіти, у 2015 році загальноосвітні навчальні заклади міста закінчили 2 726 випускників 11-х класів. 148 з них - медалісти.

Золоті медалі «За високі досягнення у навчанні» сьогодні отримали 88 школярів, срібні «За досягнення у навчанні» - 60.

Зворушливим подарунком для медалістів та гостей свята стали виступи творчих колективів позашкільних навчальних закладів міста.

 

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/24)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: