Мапа порталу

Вчитися, вчитися, вчитися, недивлячись на канікули. Мер Олександр Сєнкевич привітав школярів зі святом останнього дзвоника і закликав влітку вивчати англійську

А в школі № 19 напередодні останнього дзвоника сталася неприємність. Лиходії вкрали канікули, і якби не відважні козаки, то не бачити школярам літнього відпочинку. Так, весело і гостросюжетно сьогодні, 27 травня, в концерт-холі «Юність» відзначали свято останнього дзвоника учні та випускники школи № 19.

Свідком загадкових пригод шукачів канікул стали і міський голова Олександр Сєнкевич, і його заступник Євген Шевченко.

Мер вручив грамоти переможцям обласних олімпіад та різноманітних конкурсів, а також їх вчителям, серед яких й директор школи - Олексій Олексійович Ільїн, та потім звернувся до учнів.

- Літо має властивість швидко закінчуватися, і все що ви задумали, потрібно буде встигнути зробити, - сказав мер Олександр Сєнкевич, нагадавши, крім іншого, що зараз рік англійської мови в Україні, а літо - чудовий час, щоб вивчати мову міжнародного спілкування. - Дорогі мої діти, дуже важливо, щоб ви отримували освіту для себе. Боріться зі своєю лінню, вчіться і займайте своє достойне місце в суспільстві. Отримуйте хороші професії, щоб створювати в місті нові інженерні споруди, гарні будинки, спортивні комплекси.

Учні 19-ї школи подарували меру на згадку про сьогоднішній день статую сови, яка є символом школи.

Наостанок міський голова Олександр Сєнкевич, попросив школярів влітку бути обережними і уважними при переході через проїжджу частину, купаючись у водоймах, попросив піклуватися про безпеку ближнього, щоб бути патріотом не на словах, а на ділі.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/455)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: