Мапа порталу

Консул Генерального консульства Румунії в Одесі Дениса Габор і почесний консул Словацької Республіки в Одесі познайомилися з роботою ТОВ СП «НІБУЛОН»

Сьогодні, 21 травня, в день Європи консул Генерального консульства Румунії в Одесі Дениса Габор і почесний консул Словацької Республіки в Одесі Михайло Музальов разом з міським головою Олександром Сєнкевичем і т.в.о. першого заступника міського голови Олександром Олефіром відвідали підприємство європейського рівня - ТОВ СП «НІБУЛОН».

Заступник генерального директора ТОВ СП «НІБУЛОН» з експлуатації та будівництва суден Андрій Волик показав гостям, як будуються баржі на суднобудівно-судноремонтному заводі «НІБУЛОН», також познайомив з діяльністю підприємства. Гості не встигали дивуватися побаченому й почутому.

Як розповів Андрій Волик, компанія «НІБУЛОН» експортує 4,5 - 5 млн. тонн зерна. А якість зерна контролюють в виробничо-технологічній лабораторії, яку називають серцем «НІБУЛОНа» Високі гості змогли переконатися, що тут проводять визначення якості зерна не тільки за вимогами стандартів України, а й за методиками міжнародних стандартів. Почесний консул Словацької Республіки в Одесі Михайло Музальов був шокований потенціалом лабораторії, особливо можливістю виявляти ГМО в зерні.

Консул Генерального консульства Румунії в Одесі Дениса Габор змогла приміряти роль капітана кранового судна, який, до речі, був побудований за замовленням ТОВ СП «НІБУЛОН» у румунському місті Констанца компанією «SANTIERUL NAVAL CONSTANTA S.A.».

Олександр Сєнкевич побажав колективу підприємства удачі і натхнення, щоб прославляти своєю працею Миколаїв не тільки в Україні, а й в усьому світі.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/445)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: