Мапа порталу

Мер Олександр Сєнкевич засудив поведінку засновників ТОВ Ринок «Торг-сервіс», які винесли свої проблеми в публічну площину

Інформація про те, що підприємці, які торгують на ринку «Торг-сервіс», перекрили рух по вул. Космонавтів, надійшла в службу оперативного реагування 1588. Як стало відомо на місці, один із засновників ринку - Олександр Богомолов за допомогою людей у ??військовій формі захопив будівлю адміністрації і відмовляється її залишати, а також допускати туди свого партнера Анатолія Мазура.

Міський голова Олександр Сєнкевич, приїхавши на місце подій, провів переговори з обома сторонами конфлікту і зробив заяву для ЗМІ:

- ТОВ Ринок "Торг-сервіс» має двох співзасновників, Мазура Анатолія Володимировича і Богомолова Олександра Геннадійовича, кожному з них належить 50 відсотків цього товариства з обмеженою відповідальністю. Пан Мазур стверджує, що пан Богомолов, підробивши його підпис, підготував протокол зборів засновників і «прибрав» його з крісла директора. В якості підтвердження наводить факт про відсутність печатки під протоколом, тому що вона у нього. На даний момент зробили запит до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, і реєстр вказує, що директором даного підприємства вже є не Мазур, а якийсь Матіч Валентин Костянтинович. Тут господарський конфлікт, заручниками якого є миколаївці, підприємці, що орендують кіоски на ринку.

Міський голова Олександр Сєнкевич запропонував шлях вирішення конфлікту:

- Моя думка, другий засновник повинен покинути приміщення, ми опечатуємо кабінет. Поліція тут встановлює свій пост і нікого не допускає в приміщення. До рішення суду ніхто із засновників не повинен потрапити в приміщення. Таким чином, вичерпати конфлікт і відпустити людей. Завтра люди можуть продовжувати свою роботу, заробляти і годувати свої сім'ї. Дані про те, що скоєно проникнення в приміщення і є ознаки підробки документів, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, і суд завтра планує їх розглянути.

Олександр Сєнкевич назвав поведінку співзасновників ринку безвідповідальною.

- Поведінка засновників є безвідповідальною по відношенню до міста і цих городян. Обидва гарні: не можуть свій господарський конфлікт вирішити самостійно і не вплутувати в нього людей. Продавці є заручниками, всі вони бояться втратити місце роботи, торгівлі, переживають про те, що сюди прибуло багато незрозумілих людей у ??формі, які можуть знищити їх майно, - заявив мер.

IMAGE FOLDER (/files/427)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: