Мапа порталу

23 квітня у місті Миколаєві відбудеться екологічний фестиваль «Еко-LIFE»

23 квітня 2016 року відбудеться шоста наймасштабніша Всеукраїнська екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!». Акція є частиною всесвітнього руху «Lets Do It World», що об’єднав 11 мільйонів людей в 112 країнах для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою зелених зон та місць громадського відпочинку.

Вже протягом п’яти років у різні суботи в усьому світі (1 день – 1 країна) проводяться великі прибирання, які об’єднують цілу країну. У проекті беруть участь громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства, співробітники яких приєднуються до заходів на рівні корпоративної соціальної відповідальності.

В Миколаївській області акція «Зробимо Україну чистою разом!» почнеться 22 квітня на рекреаційних територіях Очаківського району як обласна акція «Чистий Кінбурн», а 23 квітня пройде по всій території України з 10:00 до 20:00.

У місті Миколаєві 23 квітня відбудеться екологічний фестиваль «Еко-LIFE». Цього дня на головній вулиці міста Соборній у Каштановому сквері в рамках фестивалю працюватимуть тематичні зони:

  • ЗОНА ПРИРОДИ, де проводитимуться майстер-класи, під час яких ландшафтні дизайнери розкажуть, як створити справжній сад у себе на подвір'ї, на балконі або навіть на підвіконні;
  • ДИТЯЧА ІНТЕРАКТИВНА ЗОНА, у якій будуть проводити вистави і конкурси. Флористи також навчать дітей і дорослих плести вінки і робити еко-іграшки;
  • ЗОНА ДИЗАЙНУ, де свої роботи покажуть молоді миколаївські дизайнери та митці. У гостей фестивалю буде можливість придбати прикраси і домашнє начиння з натуральних матеріалів - дерева, глини, льону.
  • ЗОНА ЗДОРОВ’Я, на якій гостям будуть пропонувати мед, трав'яні чаї, узвар. Представники провідних закладів харчування  проведуть для гостей майстер класи з виготовлення корисних та екологічно чистих страв.
  • ЗОНА НАТХНЕННЯ, де виступлять музичні колективи, театральні студії, танцювальні класи.

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: