Мапа порталу

Водій маршрутки №89, який вигнав учасника АТО з мікроавтобуса, буде звільнений

Скандально відомий водій маршрутки №89, який виказав своє невдоволення пільговим тарифом для школярів і вигнав учасника АТО з мікроавтобуса, буде звільнений. Таке рішення ухвалив заступник міського голови Олександр Женжеруха на нараді в мерії, під час якого розглянули випадок порушення правил пасажирських перевезень в Миколаєві. На запрошення мерії на нараду прийшов і водій Володимир Мозуль, і директор ТОВ «Приватавтолюкс» Борис Дубей, і представники громадськості.

Нагадаємо, про цей кричущий випадок стало відомо з соціальних мереж. Тетяна Сокуренко написала в Facebook:

 «8 травня о 20.00 їхали додому, сіли в маршрутку №89,« ВЕ 2531 », даю за проїзд 10.50 гривень (двоє дорослих і дитина 8 років). Водій Мозуль Володимир Григорович з такою ненавистю і люттю почав обурюватися: «Який ду * ак придумав пільги на проїзд школяра? Вони ще б для повного щастя і АТОшнікам проїзд зробили безкоштовний ... »Чоловік, який тільки прийшов у відпустку із зони АТО і є учасникам АТО, не витримав і сказав: «А якби й зробили, Ви від цього не збіднієте». Водій як почне кричати: «Ви д ** біли, не ** й було туди йти». Чоловік: «Я не по своїй волі туди потрапив, мене призвали, тому пішов захищати Україну!» - написала дружина учасника АТО.

Водій Володимир Мозуль розповів, що було інакше:

- Передали суму 10.50 грн. Це в районі 20.00 було. Сутінки. Сконцентрований на дорозі був. Гроші взяв і нарікаю вголос, чого не 2 (грн.) зробити для зручності водія. Далі - нічого. Потім запитали: «Чому Ви не в АТО?». Я: «Не хочу». Така розмова була. Причому це все було спокійно. Бесіда була ...

Також водій повідомив, що пасажири самі побажали вийти з маршрутки.

Представники громадськості тут же зателефонували учасниці конфліктної ситуації Тетяні Сокуренко, і вона докладно повторила те, що написала напередодні в Facebook.

Директор ТОВ «Приватавтолюкс» Борис Дубей тільки розводив руками: «Не знаю, як таке могло вийти. Сам інструктував водія ».

Олександр Женжеруха доручив начальнику управління зв'язку та транспортного комплексу Івану Присяжному довести до відома керівників усіх підприємств-перевізників про те, що трапилося і провести черговий інструктаж з водіями маршрутних таксі.

- Подібне ставлення до учасників АТО ми будемо розцінювати як факт сепаратизму, - заявив Олександр Женжеруха.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/porka130515)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: