Мапа порталу

Для миколаївської лікарні № 5 придбали мамограф останнього покоління

У Миколаєві навіть під час війни розвивають медичні заклади. Зокрема, оновлюють обладнання наших лікарень. Так, нещодавно за міський кошт придбали новий мамограф. За його допомогою можна швидко і ефективно проводити обстеження. Це дуже важливо для здоров’я жінок.

Це обладнання останнього покоління. Його встановили у лікарні № 5, де функціонує кабінет мамографії. Як зазначають медики, апаратів подібного класу в Україні одиниці. І один з них – у Миколаєві.

Такий мамограф дуже зручний у використані. І робить він надзвичайно якісні знімки. Це дає можливість оперативно виявляти патологічні зміни та розмір новоутворень.

Як розповіла лікар рентгенологічного відділення Оксана Юліна, апарат наразі працює у тестовому режимі. Орієнтовно він триватиме місяць.

«Кабінет мамографії користується великою популярністю. Він наразі працює у тестовому режимі за рекомендаціями від виробника. Планується обстеження до 30 жінок кожного дня. Але після того, як завершиться тестовий режим», - розповіла Оксана Юліна.

Відзначимо, що у лікарні № 5 мамографію роблять безкоштовно. На обстеження приймають за попереднім записом.

«Записатися на обстеження можна за телефоном за наявності направлення від сімейного лікаря або лікаря-гінеколога», - зазначила Оксана Юліна.

 Аби записатися на діагностику, необхідно звертатися за телефоном:

  • 095 690 95 77
IMAGE FOLDER (/files/2024/May2024/080524_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: