Мапа порталу

Користування пандусами та допомога людям з інвалідністю: в Миколаєві майбутні водії тролейбусів пройшли інструктаж

7 травня на КП «Миколаївелектротранс» провели інструктаж для майбутніх водіїв з правил користування пандусами в тролейбусах.

На зустріч з навчальною групою запросили Юрія Степанця, який детально розповів, як правильно допомагати людям з інвалідністю під час їх поїздки громадським транспортом. Окрему увагу він приділив нюансам безпечної посадки та висадки пасажирів на зупинках, а також поділився власним досвідом користування громадським транспортом. Також обговорили важливість створення безбар’єрного середовища для людей з інвалідністю.

«Водії тролейбусів відіграють вагому роль у цій справі, адже щодня контактують з великою кількістю людей», - зазначив Юрій Степанець.

Після завершення інструктажу майбутні водії тролейбусів висловили готовність надавати необхідну підтримку та допомогу всім пасажирам, щоб поїздка електротранспортом була комфортною для кожного мешканця Миколаєва.

На підприємстві нагадують, що подібні інструктажі регулярно проводяться для водіїв електротранспорту як в рамках навчання, так і в процесі роботи на маршрутах міста. Цього разу навчальну програму для водіїв тролейбусів підтримала Центр навчання і освіти дорослих «Південь» та Агенція розвитку Миколаєва спільно з DVV International Ukraine.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/May2024/080524)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: