Мапа порталу

Як побудувати життя у новій громаді: у Миколаєві відбулася зустріч для молоді

29 квітня активна молодь Миколаєва провела першу зустріч в рамках проєкту «Посилення рад ВПО для молодіжного відновлення в Україні». Представники управління молодіжної політики Миколаївської міської ради доєдналися до заходу та виступили його партнером.

Темою заходу стало відновлення ресурсів і побудова життя у новій громаді. Зустріч відвідало близько 20 молодих людей. Серед них представники громадських організацій, органів студентського самоврядування та внутрішньо переміщені особи, які тимчасово мешкають у Миколаєві.

Під час заходу молоді люди отримали інформацію про те, як представникам ВПО ефективно комунікувати з органами місцевої влади та міським самоврядуванням, як зробити перебування у новій громаді більш комфортним та що зробити, аби відчути себе почутим та важливим. Разом зі спікерами учасники розібрали алгоритм створення власної стратегії та як досягти поставленої мети в новому для себе місті.

Організатори зазначають, що це лише початок. Вже 11 травня відбудеться друга зустріч в рамках цього проєкту. 

Проєкт «Посилення рад ВПО для молодіжного відновлення в Україні» реалізує благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за підтримки чеської гуманітарної організації «Людина в біді».

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/April2024/30042024)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: