Мапа порталу

Чисте місто: у Миколаєві провели перевірку дотримання правил благоустрою

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 15 по 19 квітня фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

У Центральному районі провели обстеження по вулицях Чкалова, Потьомкінська, Велика Морська, Соборна, Пушкінська, проспекту Центральному та мікрорайонах Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 84 об'єкти, за результатами склали 30 адміністративних протоколів. 

В Інгульському районі протягом тижня оглянули територію вулиць Космонавтів, Новозаводська, Херсонське шосе, проспектів Миру та Богоявленський. Під час роботи виявлені такі правопорушення, як відсутність урн для сміття, незадовільний санітарний стан прилеглих територій, написи на фасаді будівель, відкриті колодязі тощо. У результаті заходів склали 24 адміністративних протоколи. 

У Корабельному районі перевірили санітарний стан вулиць приватного сектору: Балтійська, Леваневського, Національної гвардії,  Новобудівна, Остапа Вишні, Станіславського, Академіка Рильського, Гречаного. За підсумками роботи склали 12 адміністративних протоколів, надали 30 попереджень домовласникам та провели роз'яснювальну роботу.

У Заводському районі обстежили стан вулиць Кузнецька, Леваневців, Рюміна, Залізничне селище, 8 Березня, 5 Парниковий, пр. Центральний. За результатами перевірки склали 15 адміністративних протоколів. 

Миколаївці, нагадуємо, чисте та доглянуте місто - це відповідальність кожного його мешканця! 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: