Мапа порталу

Начальник управління молодіжної політики міськради презентував концепцію молодіжного простору учасникам тренінгу

У четвер, 18 квітня, в обласному центрі відбувся захід на тему «Ментальне здоров’я молоді Миколаївщини». Його метою було популяризувати серед молоді відповідальне ставлення до свого ментального здоров’я, покращити їх психоемоційний стан та навчити базовим навичкам першої психологічної допомоги.

Модератором тренінгу виступила регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» у Миколаївській області Руслана Омелянчук, яка провела для присутніх урок ментального здоров’я з базовими навичками турботи про себе. Вона наголосила на тому, що психічне здоров’я молоді є ключовою складовою відновлення та розвитку українського суспільства після війни.

В заході також взяв участь начальник управління молодіжної політики Миколаївської міської ради Арсен Гаспарян. Він презентував концепцію Миколаївського міського молодіжного простору та запросив усіх присутніх долучатись до інтервенцій.

Крім того у рамках заходу учасники взяли участь в арт-терапевтичній активності «Що є вашим джерелом сили?», інтерактивному івенті «Стежка ментального здоров’я» та тематичному опитуванні «Ментальне здоров?я – це…».

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/April2024/190424_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: