Мапа порталу

Стали відомі результати відкритого конкурсу на заміщення вакантних посад у міській раді

Сьогодні, 18 лютого, в мерії оголосили результати відкритого конкурсу на заміщення посад директора департаменту житлово-комунального господарства та заступника директора юридичного департаменту.

«Хочу нагадати, що був письмовий іспит, після цього   проведено співбесіду. За результатами цих етапів у мене склалося особисте враження. Однак члени конкурсної комісії ухвалили  своє рішення, виходячи вже зі своїх вражень. Зазначу, що усіх, хто не пройде по конкурсу, ми розглядаємо у якості претендентів на інші вакантні посади, відкриті як на комунальних підприємствах, так й в інших підрозділах міськради», - сказав мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Міський голова звернувся до представників засобів масової інформації з проханням розмістити на своїх ресурсах банер, за допомогою якого можна перейти у розділ «Вакансії» офіційного сайту міської ради: «Ми звернулися до усіх засобів масової інформації для того, щоб вони розмістили у себе на веб-сайтах банер для переходу в розділ «Вакансії» сайту міської ради. Відгукнувся лише один засіб масової інформації. Повторюю ще раз: якщо вам дійсно цікава відкритість міської влади, розмістіть у себе на веб-сайтах такий банер: «Вакансії міськвиконкому» або «Хочеш працювати у місцевій владі - заходь». Ми можемо виготовити для вас банери - надайте нам  необхідні розміри».

Віце-мер, голова конкурсної комісії Юрій Степанець оголосив результати відкритого конкурсу на заміщення вакантних посад.

- Ми проводили конкурс на заміщення двох вакантних посад. Це посада заступника директора юридичного департаменту міської ради. Був один претендент - Волков Андрій Сергійович. І посада директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради. На цю посаду було три претенденти: Дорошенко Олександр Миколайович, Палько Андрій Миколайович і Рєпін Олександр Володимирович. Відповідно до екзаменаційної відомості за результатами письмового іспиту Волков Андрій Сергійович набрав 16 балів. Дорошенко Олександр Миколайович за результатами письмового іспиту набрав 13 балів. Палько Андрій Миколайович за результатами письмового іспиту набрав 21 бал. Рєпін Олександр Володимирович набрав 16 балів. Поясню: було 5 питань, відповівши на які можна було отримати максимум 25 балів. Позавчора збиралися члени конкурсного комітету і визначилися з переможцями конкурсу. За результатами конкурсу вирішили: рекомендувати міському голові Сєнкевичу Олександру Федоровичу призначити на посаду заступника директора юридичного департаменту міської ради Волкова Андрія Сергійовича. На посаду директора департаменту житлово-комунального господарства - Палька Андрія Миколайовича. Проголосувало 6 осіб. Всі «за», «проти» - жодного.

«Сподіваюся, переможці конкурсу проявлять себе з найкращого боку, покажуть  свої ділові якості», - додав Юрій Степанець.

 

IMAGE FOLDER (/files/18022016)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: