Мапа порталу

На очищення вулиць виведена снігоприбиральна техніка

На прибиранні снігу з міських автомагістралей працює техніка КП «ЕЛУ автодоріг». За інформацією підприємства, на проспекті Миру і вулиці Космонавтів працюють 2 машини, на проспект Леніна і Намив направлено 3 одиниці техніки, на проспект Жовтневий (від Широкобальского мосту до проспекту Леніна) - 3.

На проспекті Героїв Сталінграду проїзд забезпечують 2 машини, а вул. Велику Морську, вул.Пушкінську, вул.Скороходова, провулок Суднобудівників, вул.Комсомольську, вул. Дзержинського, вул. 1 і 2 Слобідську, вул.Заводську, вул.Радісну чистять від снігу 3 машини підприємства «ЕЛУ автодоріг».

У Корабельному районі (проспект Корабелів, проспект Жовтневий, об'їзна дорога, Кульбакіно) дороги очищують 6 одиниць транспорту ТОВ «Миколаївзеленгосп», крім того, залучена техніка підприємств району.

У Центральному районі працюють три трактори, а зупинки громадського транспорту чистять від снігових заметів 15 працівників підприємства.

Як повідомив заступник міського голови Євген Шевченко, на даний момент пріоритетом є розчищення під'їздів до закладів охорони здоров’я та пологових будинків міста. До медичних установ направили необхідну техніку. Працівники лікарень і пологових будинків своїми силами прибирають сніг на прилеглій території.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: