Мапа порталу

У містечку «Казка» оживили новорічну історію

По-весняному новорічне шоу сьогодні, 26 грудня, пройшло в дитячому містечку «Казка». На відкриття зеленої красуні в «Казку» занесло чимало казкових героїв, серед них: і господиня наступного року - Мавпа, і Лунтик, і Міккі Маус, і Сніговик. І великі гості на свято теж завітали: мер Олександр Сєнкевич, голова адміністрації Заводського району В'ячеслав Карцев, начальник управління культури Лілія Заворотня. Важливо поряд з ялинкою ходив Святий Миколай у виконанні Павла Деменського, в центрі новорічних подій був і головний «казкар» - Юрій Любаров.
Олександр Сєнкевич з радістю відзначив ті зміни, які відбуваються в містечку «Казка», і обіцяв підтримку директору Юрію Любарову та його колективу, які ламають стереотипи і прагнуть на території «Казки» створити, дійсно, казкове містечко.
 Міський голова Олександр Сєнкевич привітав городян з наступаючим Новим роком і побажав кожному, щоб казки втілились у життя. Дітей та їх батьків вітав і В'ячеслав Карцев. Але тільки Святому Миколаю вдалося оживити казку, яка порадувала всіх гостей містечка.

IMAGE FOLDER (/files/News/330)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: