Мапа порталу

Олександр Сєнкевич поділився з молоддю секретами успішної реалізації своїх проектів

 Міська влада цілком підтримує розвиток молоді та молодіжного руху Миколаєва. Зокрема, міська влада підтримує реалізацію суспільно важливих проектів, які генерує молодь. Про це розповів мер Олександр Сєнкевич під час засідання ради з питань молодіжної політики при міському голові.

Олександр Федорович також розповів, що необхідно робити молодим людям для успішної реалізації своїх ідей, щоб їх проекти фінансувалися з міського бюджету. Мер Миколаєва звернув увагу на те, що для цього їм слід підготувати, скажімо так, добротний документальний фундамент. «Для мене важливо, щоб наша молодь розвивалася. Мені також важливо, щоб молодь не забувала оформляти свої ідеї документально».

«Ідей можна нагенерувати дуже багато. Головне, щоб ці ідеї були близькі до життя, і вони могли бути реалізовані», - зазначив Олександр Сєнкевич.

На думку міського голови, успіх криється у дрібницях. Тому для досягнення поставлених цілей необхідно також детально опрацювати кожен етап реалізації проекту, весь бізне-процес, призначити відповідальних, розробити їм інструкції і здійснювати контроль безпосередньо за процесом.

Олександр Сєнкевич побажав молодим людям успіхів у їх починаннях.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/241215)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: