Мапа порталу

У Миколаєві відкрили першу новорічну ялинку

Сьогодні у Миколаєві урочисто відкрили першу міську ялинку. Це справжня, жива лісова красуня, яка розташована на площі Леонтовича, біля міського зоопарку. Разом з малечею ялинку відкривали Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, заступник міського голови Євген Шевченко, директор Миколаївського зоопарку Володимир Топчий, голова адміністрації Ленінського району Петро Мовчан.

Олександр Сєнкевич привітав усіх дітлахів з Днем Святого Миколая і наступаючими новорічними й Різдвяними святами та розповів, що ялинка у Ленінському районі на півтора метра вища торішньої.

-   Мені дуже приємно, що я маю можливість привітати вас зі святами та побажати міцного здоров’я, успіхів у навчанні, і щоб Святий Миколай вам у всьому допомагав. А найголовніша новина сьогодні – усі, хто прийшов на відкриття ялинки, можуть безкоштовно відвідати зоопарк! – порадував мер маленьких миколаївців.

Близько двохсот хлопців та дівчат із задоволенням подивилися святкову програму, у якій були й пісні, і хороводи. А потім разом з батьками відправилися на екскурсію по зоопарку.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/zoopark)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: