Мапа порталу

Зима не за горами. Готуємося

Про стан готовності до боротьби зі складними погодними умовами. Це питання було одним з основних на вчорашньому засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Начальник управління комунального господарства департаменту ЖКГ Наталія Осецька повідомила, що розроблений план заходів по боротьбі зі сніговими заметами. На базі КП «ЕЛУ автодорг» організована чергова служба. На базі підприємства дислоковано 34 одиниці техніки для очищення й обробки доріг спеціальною сумішшю в зимовий період. Укладено договір на покупку 1,5 тис. тонн солі, завезено на базу «ЕЛУ автодоріг» 280 тонн солі. Проведено конкурсні торги на закупівлю 4 тис. тонн піску. Найближчим часом буде укладено договір на поставку піску. На базі сьогодні є 3,1 тис. тонн піщано-сольової суміші. Крім цього, у ЖЕП міста в наявності 444 тонни піску і 4,7 тонни солі.

Заступник голови адміністрації Корабельного району Валентин Красножон запропонував закріпити один посипний автомобіль за районом.

- Цього року, як і в минулому, під час снігоочищення Корабельного району буде працювати 6 машин «Миколаївзеленгосп». Однієї машини для посипання мало. Якщо ви берете зобов'язання організувати роботу диспетчерського пункту, де ночуватимуть водії, де буде навантажувач, своєчасно їх завантажувати, тоді ми готові розглянути питання про організацію служби в Корабельному районі, - сказав Валентин Гайдаржи.

Заступник міського голови Валентин Гайдаржи доручив начальнику управління транспортного комплексного комплексу, зв'язку та телекомунікацій В'ячеславу Кащенюку вивчити досвід інших обласних центрів по роботі з водіями автомобілів, які паркуються вздовж магістралей і заважають чистити дороги від снігу і обробляти їх спецсумішшю. Валентин Гайдаржи чекає конкретні пропозиції в триденний термін. 

IMAGE FOLDER (/files/News/318)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: