Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 37/30 від 2014-02-04

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустроющодо відведення земельних ділянок юридичним особам,громадянам та внесення змін до рішень міської ради поЦентральному району м. Миколаєва (П.7 Р.І ВТР.ЧИН. №44/37 ВІД 19.11.14)

П.7 Р.І ВТР.ЧИН.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам та продовжити дію дозволу:

1. Пункт 12 розділу І рішення міської ради від 27.06.2013 № 29/26: «12. Миколаївському обласному центру народної творчості та культурно-освітньої роботи для складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 28 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування гаража по вул. Садовій, 1г.» викласти в такій редакції: «12. Миколаївському обласному центру народної творчості та культурно-освітньої роботи для складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 28 кв.м, із земель комунальної власності прибудинкової території по вул. Садовій, 1, 1-а, для обслуговування гаража по вул. Садовій, 1г.».
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.12.2013, протокол № 109, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Продовжити Миколаївській загальноосвітній санаторній школі-інтернату І-ІІІ ступенів №4 Миколаївської обласної ради дію дозволу, наданого рішенням міської ради від 20.10.2011 № 10/17, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 15968 кв.м, із земель комунальної власності, з метою надання ділянки в постійне користування для обслуговування нежитлового об’єкта школи-інтернату по вул. Адміральській, 4-б на 6 місяців з дати прийняття рішення міської ради.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.12.2013, протокол № 110, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

3. Пункт 21 розділу І рішення міської ради від 27.06.2013 № 29/26: «21. Комунальному закладу Миколаївської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги №5» для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1237 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі в оренду на 2 роки для оформлення права власності на нежитлові приміщення по вул. Привільній, 41.» викласти в такій редакції: «Комунальному закладу Миколаївської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги №5» для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2499 кв.м (орієнтовна ідеальна частка земельної ділянки складає 1237 кв.м), із земель комунальної власності, з метою передачі в оренду на 2 роки зі співвласниками з розрахунком ідеальних часток для оформлення права власності на нежитлові приміщення по вул. Привільній, 41».
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.12.2013, протокол № 110, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

4. Миколаївському обласному центру обліку бездомних громадян для складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 5355 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування нежитлових приміщень по вул. Коларова 5.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.01.2014, протокол № 112, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

5. Громадянці Мілевській Ользі Сергіївні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 512 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 10 років для обслуговування нежитлової будівлі (виробничий комплекс хлібокомбінату) по вул. Привільній, 71
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
5.1. Пункт 7 розділу І рішення міської ради від 30.12.2010 № 2/22: “7. Фізичній особі – підприємцю Мілевській Ользі Сергіївні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 512 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 10 років для обслуговування виробничого комплексу хлібокомбінату по вул. Привільній, 71.” визнати таким, що втратив чинність.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.01.2014, протокол № 112, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

6. Фізичній особі – підприємцю Заверюсі Віталію Євгеновичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 90 кв.м, у тому числі земельна ділянка площею 84 кв.м за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 22.04.2010 № 45/38 фізичній особі – підприємцю Остремській Ларисі Іванівні, та земельна ділянка орієнтовною площею 6 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі в оренду на 10 років, для обслуговування нежитлової будівлі по пр. Леніна, 68/5.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.01.2014, протокол № 112, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

7. Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики для складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 263 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 14.09.1999 № 11/15 представництву робочого апарату Національної комісії з питань регулювання електроенергетики України у Миколаївській області, для обслуговування нежитлових приміщень по вул. Потьомкінській, 91.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.01.2014, протокол № 112, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

8. Пункт 2 розділу І рішення Миколаївської міської ради від 28.08.2013 № 30/24 викласти в такій редакції: «2. Миколаївському районному відділу УМВС України в Миколаївській області для складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 2858 кв.м, для обслуговування нежитлових приміщень по вул. Очаківській, 164.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.»
(Підстава –уточнення формулювання пункту рішення).
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.01.2014, протокол № 112, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

9. Продовжити товариству з обмеженою відповідальністю “Унед Інвестиції” дію дозволу, наданого рішенням міської ради від 19.12.2008 № 31/36, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду строком на 10 років земельної ділянки орієнтовною площею 2900 кв.м, із земель комунальної власності, для будівництва багатоповерхового житлового будинку з вбудованими приміщеннями та підземною автостоянкою по вул. Малій Морській, 24-б, за умови погодження зі співвласниками майна, за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки та за умови передачі 5% житла від загальної площі введеного до експлуатації об’єкта до фонду міста згідно з рішенням міської ради від 09.11.2006 № 7/33 на 6 місяців з дати прийняття рішення міської ради.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.01.2014, протокол № 112, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гайдаржи В.В.


Секретар міської радиЮ.І. Гранатуров

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: